ΕνημέρωσηΟικονομία

Ασφάλιση του πρώτου drone διανομής φαρμάκων από την Anytime της INTERAMERICAN

Tα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά drones που αναμένεται να αποτελέσουν πυλώνα παγκόσμιας ανάπτυξης σε πολλούς τομείς, φέρνουν μια νέα εποχή και στην ταχυμεταφορά εμπορευματικών αγαθών μικρού όγκου.

Τα drones υπόσχονται να εξασφαλίζουν πλεονεκτήματα, να διευκολύνουν τη ζωή των ανθρώπων και να βελτιώσουν την εμπειρία τους σε απλά καθημερινά πράγματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πρώτο drone που «πέταξε» δοκιμαστικά στα Τρίκαλα, μεταφέροντας φάρμακα, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Από αυτό το ξεχωριστό εγχείρημα δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, χορηγός της πρωτοποριακής πιλοτικής δοκιμής. H Anytime συνδέθηκε με την καινοτομία για ακόμη μία φορά, ασφαλίζοντας το συγκεκριμένο drone και ενισχύοντας έτσι την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock