Επικαιρότητα

Αυξητική στήθους με τη… MIA

Η νέα τεχνική MIA (minimal invasive augmentation) είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο!

Οι πλαστικοί χειρουργοί ακούμε τις επιθυμίες των γυναικών και προσαρμόζουμε τις παρεμβάσεις που κάνουμε στα δεδομένα της εποχής. Και η εποχή μας σήμερα θέλει μικρής εμβέλειας παρεμβάσεις, γρήγορη αποθεραπεία, φυσικά αποτελέσματα και ελάχιστες ουλές. Αυτά είναι και τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνικής ΜΙΑ για την αυξητική στήθους, η οποία θα ξεκινήσει σύντομα να εφαρμόζεται παγκοσμίως. Είναι μια τεχνική που έχει αναπτυχτεί τα τελευταία 7 χρόνια από την εταιρεία Motiva σε συνεργασία με τον γνωστό Σουηδό πλαστικό χειρουργό, Dr. Charles Randquist, και σύντομα θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται στο ευρύ κοινό.

Η διαφορά της ΜΙΑ σε σχέση με την κλασική αυξητική στήθους είναι ότι γίνεται με τοπική αναισθησία και σε συνδυασμό με μέθη, δεν απαιτεί καθόλου νοσηλεία, έχει πολύ πιο εύκολη αποθεραπεία και οι ουλές είναι κάτω από 2 εκατοστά. Αφορά κυρίως γυναίκες μικρού ή μεσαίου αναστήματος, που είτε επιθυμούν μια μικρού βαθμού αύξηση του στήθους είτε ένα γέμισμα του πάνω πόλου λόγω εγκυμοσύνης, θηλασμού ή απώλειας βάρους. Η αύξηση που μπορεί να επιτευχθεί με την τεχνική MIA είναι ένα-ενάμισι νούμερο στο σουτιέν και οι πρώτες μελέτες δείχνουν ότι το ποσοστό ικανοποίησης των γυναικών είναι πάνω από 95%. Ιδιαίτερα για γυναίκες που δεν θα σκέφτονταν ποτέ να κάνουν αύξηση μαστών είτε επειδή φοβούνται την αναισθησία και την αποθεραπεία είτε επειδή θέλουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, η μέθοδος αυτή κάνει την προσθετική στήθους προσιτή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock