Υγεία & Διατροφή

Αυτό το δημοσίευμα ποιός θα μας το εξηγήσει;;; Νέα «ΒΟΜΒΑ» για τους θανάτους την εποχή των εμβολίων

«Δεν είναι από COVID», ισχυρίζεται η βρετανική Telegraph

Δημοσίευμα από την Βρετανία βάζει φωτιά σε ένα ΗΔΗ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ: Την ραγδαία αύξηση των θανάτων την εποχή των εμβολίων.

Γράφει η βρετανική Telegraph:

«Ενώ η εστίαση των «ειδικών» παραμένει σταθερά στον Covid-19, μια δεύτερη κρίση υγείας εμφανίζεται αργά στην Βρετανία. Από τις αρχές Ιουλίου, υπήρξαν χιλιάδες υπερβολικά αυξημένοι θάνατοι που δεν προκλήθηκαν από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο για το καλοκαίρι. Αν και ορισμένοι θάνατοι είναι κάτι το αναμενόμενο, κατά τους χειμερινούς μήνες, καθώς το κρύο και οι εποχιακές λοιμώξεις συνδυάζονται, το καλοκαίρι είναι γενικά χαλαρό.

Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS), από τις 2 Ιουλίου, υπήρξαν 9.619 επιπλέον θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία, εκ των οποίων το 48% (4.635) δεν προκλήθηκαν από Covid-19.

 

 

Αν λοιπόν όλοι αυτοί οι επιπλέον άνθρωποι δεν πεθαίνουν από τον κορωνοϊό, τι τους σκοτώνει;»,αναρωτιέται το δημοσίευμα κα συνεχίζει:

«Τα στοιχεία από τον οργανισμό Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE) δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σημειώθηκαν 2.103 επιπλέον θάνατοι με ισχαιμική καρδιακή νόσο, 1.552 με καρδιακή ανεπάρκεια, καθώς και επιπλέον 760 θάνατοι από εγκεφαλοαγγειακά νοσήματα όπως καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια και ανεύρυσμα και 3.915 με άλλες ασθένειες του κυκλοφορικού.

Οι οξείες και χρόνιες λοιμώξεις του αναπνευστικού αυξήθηκαν επίσης με 3.416 περισσότερες αναφορές στα πιστοποιητικά θανάτου από ό, τι αναμενόταν από τις αρχές Ιουλίου, ενώ υπήρξαν 1.234 επιπλέον θάνατοι από ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος, 324 από κίρρωση και ηπατική νόσο. και 1.905 από διαβήτη».

Ποιος θα εξηγήσει αυτό το δημοσίευμα στους Έλληνες, την ώρα που αύξηση θανάτων παρατηρείται και στην Ελλάδα ην εποχή των εμβολίων και δεν είναι από COVID;;;

Όπως είχατε διαβάσει σε προηγούμενο άρθρο: «Γίνεται λόγος για «μεγάλη αύξηση της ολικής θνησιμότητας των Ελλήνων, την εποχή των εμβολίων: «Κατά το τελευταίο 5μηνο Μαρτίου-Ιουλίου, έχουμε μία αύξηση κατά 9.305 θανάτων, που είναι πρωτοφανής, για τουλάχιστον την τελευταία 10ετία».

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;;; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ;;;

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock