ΕνημέρωσηΠολιτική

Αχτσιόγλου για Μητσοτάκη:Αρνείται την αναγκαιότητα ΜΕΘ για να καλύψει την ανεπάρκεια του

Επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας εξαπέλυσε με συνέντευξή της η Έφη Αχτσιόγλου.

Χαρακτηρίζει «αδιανόητη και επικίνδυνη την δήλωση του πρωθυπουργού «πως δεν έχει ενδείξεις ότι οι άνθρωποι που νοσούν και νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους απ’ ό,τι αυτοί που είναι εντός ΜΕΘ», σε δηλώσεις της στον τ/σ “ATLASTV, και προσθέτει: «Αρνείται την ανάγκη ύπαρξης Μονάδων Εντατικής Θεραπείας για να καλύψει τη δική του ανεπάρκεια και αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας και στο εμβολιαστικό πρόγραμμα».

Συνεχίζοντας την κριτική υποστήριξε: «Η στάση της κυβέρνησης αποδεικνύει παντελή έλλειψη ελέγχου, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι επιλογή του και λίγες μέρες μετά επέβαλε πρόστιμο στους ηλικιωμένους άνω των 60 ετών, ένα ακραίο μέτρο που δεν εφαρμόζεται πουθενά στον κόσμο…Η χώρα μας είναι πρώτη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Ευρώπη, με τραγικούς αριθμούς απωλειών και διασωληνωμένων, με μεγάλο πρόβλημα στα δημόσια νοσοκομεία όμως, ο Προϋπολογισμός μειώνει την κρατική χρηματοδότηση για τη δημόσια υγεία κατά 820 εκατ. και βασίζεται στην υπόθεση πως τελειώνουμε με την πανδημία στις αρχές του 2022».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock