ΕνημέρωσηΠολιτική

Αχτσιόγλου: Μειώνουν τη χρηματοδότηση της Υγείας ενώ συμπολίτες μας πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ

Έντονη κριτική για μείωση της χρηματοδότησης του ΕΣΥ ασκεί η Έφη Αχτσιόγλου στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως «δεν είναι δυνατόν να λέει ότι είναι επαρκής η στήριξη του ΕΣΥ», όταν «συμπολίτες μας διασωληνώνονται και πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ» και ενώ «όπως έγινε γνωστό, πάνω από 130 ασθενείς, που θα έπρεπε να είναι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ».

Μιλώντας στον Realfm 97,8, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε ότι «η κυβέρνηση κατάρτισε τον Προϋπολογισμό του 2022 βασισμένη στην παραδοχή ότι «τελειώνουμε με την πανδημία», το είπε ευθέως ο κ. Σκυλακάκης στη Βουλή». Αυτό, σημείωσε, «αντανακλάται και στη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για το δημόσιο σύστημα Υγείας». Επιπλέον υποστήριξε ότι η ΝΔ «δεν έμαθε από την πανδημία ότι πρέπει να ενισχύουμε σταθερά και στιβαρά το δημόσιο σύστημα Υγείας».

Η κ. Αχτσιόγλου τόνισε επιπλέον ότι ο Προϋπολογισμός του 2022 «αφαιρεί το σύνολο των μέτρων στήριξης της κοινωνίας και αφήνει απροστάτευτους εργαζόμενους, νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχει ενσωματωμένη την κυβερνητική αντίληψη ότι δεν αλλάζει τίποτα, ακόμα και αν οι αλλεπάλληλες κρίσεις μας χτυπούν την πόρτα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock