Τρόπος Ζωής

Βάνα Μπάρμπα: Με έχουν τραυματίσει χιλιάδες φορές, έχω προδοθεί από φίλη μου

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη τα μεσάνυχτα τη Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός κάνει πρώτη φορά αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα στο OPEN, την μοναδική Βάνα Μπάρμπα, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη καθώς τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Η Βάνα Μπάρμπα, καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια, είναι αποφασισμένη να πει μόνο αλήθειες για τη ζωή και την καριέρα της. Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για τη μεγάλη απόφαση στα εφηβικά της χρόνια να φύγει από τα Ιωάννινα και να ανοίξει τα φτερά της στην Αθήνα.

Αποκαλύπτει μεγάλους έρωτες που σημάδεψαν τη ζωή της, κάνει την αυτοκριτική της και μετανιώνει για άντρες που πίκρανε και «δεν της άξιζαν», όπως χαρακτηριστικά παραδέχεται.

Μιλάει ακόμα για τον πόλεμο που δέχτηκε, αλλά και για τους «φίλους» στη showbiz που βρισκόντουσαν γύρω της μόνο για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.

Θυμάται τον χαμό της μονάκριβής της αδερφής, αποκαλύπτει γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα της και μιλά για τον αιώνιο φίλο της και μεγάλο της έρωτα, Χρήστο Κυριαζή, που έφυγε πρόσφατα και τόσο άδικα.

Η Βάνα Μπάρμπα παίρνει θέση για την πολιτική και αποκαλύπτει στην Αννίτα ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Τέλος, προειδοποιεί άπαντες, πως καλό είναι όποιος πειράξει τη μητέρα της ή την κόρη της… να αλλάξει χώρα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», η Βάνα Μπάρμπα μιλάει για την προδοσία που έχει βιώσει από φίλους της. Ακόμα μιλάει για τον χαμό της αδελφής της και παραδέχεται πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί ακόμα να επισκεφτεί την ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Γιάννενα.

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για την καλεσμένη της με τον Κώστα Ζουράρι, τον Μάκη Τσέλιο, τον Νίκο Αποστολόπουλο αλλά και τον Γιάννη Καζανίδη να αφηγούνται άγνωστες ιστορίες της γοητευτικής ηθοποιού.

Η Βάνα Μπάρμπα, με πολλές αποκαλύψεις, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN.

To άρθρο Βάνα Μπάρμπα: Με έχουν τραυματίσει χιλιάδες φορές, έχω προδοθεί από φίλη μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock