Τρόπος Ζωής

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η ψωνάρα, το απωθημένο και η Ελένη Ράντου

«Ήμουν μεγάλη ψωνάρα». Με αυτή τη φράση περιέγραψε ο Βασίλης Παπακωνστίνου τον εαυτού στην παιδική του ηλικία. Ο αγαπημένος «Βασίλης» μίλησε για τη δυσκολία που συνάντησε να «ρίξει» την Ελένη Ράντου, για την κόρη τους Νικολέττα, για τη συναυλία που δεν έκανε και για τα 1.283 τραγούδια που έχει.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω, το βράδυ της Πέμπτης (07.10.2021) και απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την πρώτη του «γνωριμία» με το κλαρίνο, για το πότε θα σταματήσει να τραγουδάει και τι τον… φοβίζει όσον αφορά στον θάνατο.

«Ήμουν μεγάλο ψώνιο. Ήθελα να με ακούνε. Ανέβαινα στα δέντρα και τραγουδούσα και μια φορά έπεσα κιόλας! Ήθελα να είμαι ψηλά και τραγούδαγα να με ακούει όλος ο κάμπος. Έπεσα από το δέντρο και λιποθύμησα και ήταν η αδερφή μου μαζί και δύο γειτονόπουλα και λένε ο Βασίλης πέθανε», περιέγραψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και περιέγραψε με… μοναδικό τρόπο πως αντέδρασε όταν άκουσε για πρώτη φορά κλαρίνο!

«Ήταν το πανηγύρι στην πλατεία του χωριού και ήταν ένας συγγενής μου, μου έδωσε και φύσηξα το κλαρίνο  και το έβαλα στα πόδια δεν ήξερα τι να κάνω, τρελάθηκα. (…) Στα 17 μου έκανα την πρώτη μου συναυλία στις εργατικές κατοικίες που μέναμε. Μαζεύτηκαν όλοι και μας χειροκροτούσαν. Εκεί κάτι αισθάνθηκα».

 

«Έχω πει 1283 τραγούδια. Αν ήθελα σε μία συναυλία να τα πω όλα θα θέλω μια βδομάδα να τα πω», τόνισε και αποκάλυψε αν και πότε θα σταματήσει το τραγούδι. «Η φωνή μου ακόμα αντέχει, δεν ξέρω για πόσο. Όσο αντέχει η φωνή μου θα τραγουδάω. Όταν αρχίσει να μου κάνει “νερά” θα σταματήσω. Αλλά δεν θα σταματήσω τη μουσική. Θα συνεχίσω ως συνθέτης, θα γράφω τραγούδια και θα τα τραγουδούν άλλοι».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν έκρυψε ότι δεν πρόλαβε να συνεργαστεί με τον Μάνο Χατζηδάκι. «Το θεωρώ μεγάλη απώλεια στην προσωπική μου ιστορία» είπε. Αποκάλυψε μάλιστα ότι γνώρισε τον Δημήτρη Μητροπάνο όταν παρουσιάστηκαν και οι δυο φαντάροι στην Τρίπολη.

 

 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τη… «δύσκολη» Ελένη Ράντου

Μιλώντας για τη σύζυγό του, Ελένη Ράντου, αποκάλυψε ότι την κυνήγησε και τελικά την κέρδισε. «Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος» αποκάλυψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, δηλώνοντας ερωτευμένος και με την κόρη του! «Όσο μπορώ δίνω χρόνο στο παιδί μου» τόνισε.

 

Για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή η Χαρούλα Αλεξίου: «Γιαβρί μου, τζιγέρι μου, μυτόγκα μου, θέλω να τον πάρω αγκαλιά. Είναι η οικογένειά μου, πάντα είναι σεμνός, λέει την αλήθεια. Ο Μπίλης είναι κάτι άλλο από όλους τους τραγουδιστές γι’ αυτό όλοι τον αγαπάνε όλοι σε κάθε ηλικία» είπε.

 

Όσον αφορά στο θάνατο, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι δεν τον φοβάται. «Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν θα ξέρω τι γίνεται μετά, πού πάει η ανθρωπότητα, τι κάνει η κόρη μου, θα ήθελα να ήξερα για 100 χρόνια μετά. Να είχα ένα παραθυράκι να έβλεπα. Μπανιστιρτζής του μέλλοντος» είπε γελώντας.

Για την καραντίνα είπε ότι πολλοί άνθρωποι λοξέψανε την περίοδο αυτή. «Τέτοιο κλείσιμο δεν το είχαν φανταστεί. Ίσως γι’ αυτό να γίνονται όλα αυτά τα εγκλήματα τώρα. Εγώ είναι καιρός που μπήκα σε ένα στούντιο με τους φίλους μου και φτιάξαμε έναν δίσκο. Αυτό κράτησε περίπου τρεις μήνες και ήταν φοβερή διέξοδος αλλιώς θα είχα λολαθεί» είπε.

To άρθρο Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η ψωνάρα, το απωθημένο και η Ελένη Ράντου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock