ΕνημέρωσηΟικονομία

Βασίλης Ψάλτης: Οι στόχοι της Alpha Bank για το 2022

Δυναμικό ξεκίνημα επιφυλάσσει για την Alpha Bank το 2022, έτος στρατηγικής σημασίας για τον μετασχηματισμό του Ομίλου και τον επανακαθορισμό της σχέσης του με την κοινωνία.

Σε μια χρονιά που αναμένεται να είναι από τις πιο ανταγωνιστικές των τελευταίων ετών για τον κλάδο, η Alpha κοινοποιεί το όραμά της που όπως το περιγράφει ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Βασίλης Ψάλτης. Δεν είναι άλλο από μια τράπεζα με ισχυρά επίπεδα κερδοφορίας, που επιδιώκει να οικοδομήσει μία νέα σχέση με την κοινωνία, στηρίζοντας ενεργά την πρόοδο πολιτών και επιχειρήσεων.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του Ομίλου, μέσω επιστολής του με αφορμή το νέο έτος, ο CEO της τράπεζας υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: «οφείλουμε να αναδείξουμε την Alpha Bank σε έναν χρηματοπιστωτικό φορέα που θα είναι πλήρως συντονισμένος με τη δυναμική που αναπτύσσεται στην κοινωνία, θα στηρίζει ενεργά την πρόοδο των πολιτών και των επιχειρήσεων, θα κάνει υπερήφανους όσους εργάζονται σε αυτόν και, τελικά, θα αποτελεί τον πλέον ελκυστικό εργοδότη για ταλαντούχους νέους και νέες».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock