ΕνημέρωσηΠολιτική

Βενιζέλος για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: «Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή»

«Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κάποιος πολιτική, είναι να διατηρεί τη σοβαρότητά του, και ως εκ τούτου εύχομαι καλή επιτυχία στη διαδικασία που κατά το καταστατικό του οργανώνει το ΚΙΝΑΛ».

Αυτό τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, αρνούμενος να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από την «κούρσα» για την προεδρία και την επικείμενη επανεμφάνιση στο προσκήνιο του Γιώργου Παπανδρέου.

«Τιμώ τη Βουλή, αλλά δεν μου λείπει. Καλοσύνη τους, όσων λένε ότι λείπω από τη Βουλή. Ποτέ δεν δήλωσα ότι είμαι επαγγελματίας πολιτικός της μονοκαλλιέργειας της πολιτικής ή των κληρονομικών δικαιωμάτων. Ξεκίνησα από την κοινωνία, την εργασία μου, την επιστήμη μου και δεν την εγκατέλειψα ποτέ», πρόσθεσε.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Φώφη Γεννηματά την οποία όπως είπε τη σκέφτεται πολύ. «Θέλω να της στείλω όλη τη θετική μου ενέργεια για να ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία, είναι έμπειρη και έχει πολύ μεγάλη δύναμη», είπε.

Αναφορικά με την κριτική που έχει δεχθεί ότι δίνει επιχειρήματα στον Αλέξη Τσίπρα με όσα καταλογίζει ο ίδιος στην κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς και την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία, ο κ. Βενιζέλος αντέτεινε ότι δεν δέχεται μαθήματα αντιλαϊκισμού και υπευθυνότητας, καθώς έχει δώσει την κύρια μάχη απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock