Επικαιρότητα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία – Αντιφάσεις από πλευράς εμπλεκόμενων

Ντόμινο εξελίξεων πυροδοτεί η υπόθεση ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία, καθώς παράλληλα ερευνάται και η ύπραξη κυκλώματος μαστροπείας με ενδεχόμενη εμπλοκή ατόμων που βρίσκονταν στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, αλλά και δράση στο εξωτερικό. 

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση ενώπιων της Ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης –παρουσία ψυχολόγου– το πρωί της Παρασκευής.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι εμπλεκόμενοι καλούνται να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Aντιφάσεις και σημαντικά κενά, τόσο ως προς το χρονικό πλαίσιο, όσο και προς τα στοιχεία διαπιστώνονται στις καταθέσεις των τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην καταγγελία της 24χρονης, που έφερε στη δημοσιότητα το makthes.gr. Ο καθένας, από την πλευρά του, προσπαθεί να απεμπλακεί από την υπόθεση, ενώ όπως ισχυρίζονται κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη στη σουίτα όταν έκλεισε η πόρτα του πολυτελούς δωματίου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock