Επικαιρότητα

«Βοήθεια, σκότωσε τη μάνα μου»: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γειτόνων για την δολοφονία μητέρας η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω με βαθιά τραύματα από μαχαιριές στο λαιμό και το στήθος, με τις αρχές να αναζητούν έναν από τους γιους της γυναίκας ο οποίος δεν βρέθηκε στο σπίτι.

Όπως λέει κάτοικος της περιοχής στο φακό του CNN Greece, άκουσε τον άλλο γιο της οικογένειας, να βγαίνει έντρομος από το σπίτι και να καλεί σε βοήθεια λέγοντας ότι κάποιος σκότωσε τη μητέρα του. Όταν ρωτήθηκε ποιος το έκανε είπε ότι ήταν ο Αντρέας, ο μικρότερος αδελφός του, ο οποίος αναζητείται.

«Η αστυνομία ερχόταν εδώ συχνά. Ο μικρότερος γιος βγήκε από το σπίτι του και φώναζε βοήθεια, σκότωσε τη μάνα μου. Τον ρώτησα ποιος και είπε ο Αντρέας. Τον ρώτησα που πήγε και μου είπε έφυγε από το παράθυρο. Μετά πήρα τηλέφωνο το 100 και ήρθαν αμέσως», είπε κάτοικος της περιοχής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock