Κόσμος

Βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία: Ο Όλαφ Σολτς νικητής στο τρίτο ντιμπέιτ

Ο υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, κέρδισε, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, τις εντυπώσεις και στο τρίτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ενόψει των εκλογών της επόμενης Κυριακής.

Όπως ανακοίνωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ProSieben, SAT 1 και Kabel 1 που φιλοξένησαν την τρίτη και τελευταία τηλεμαχία ενόψει των φετινών εκλογών, στο ερώτημα «ποιον υποψήφιο θεωρήσατε περισσότερο αξιόπιστο», το 37% όσων παρακολούθησαν την συζήτηση επέλεξε τον Όλαφ Σολτς, ενώ το 29% δήλωσε ότι πείστηκε περισσότερο από την υποψήφια των Πρασίνων Αναλένα Μπέρμποκ και το 28% από τον Άρμιν Λάσετ της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU).

Σε ό,τι αφορά το «ποιος κέρδισε την τηλεμαχία στο σύνολό της», το 42% των τηλεθεατών επέλεξε τον Όλαφ Σολτς, το 27% τον Άρμιν Λάσετ και το 25% την Αναλένα Μπέρμποκ. Ο χριστιανοδημοκράτης υποψήφιος ήταν πάντως εκείνος που μίλησε περισσότερο χθες το βράδυ, 21΄, έναντι 19΄ της υποψήφιας των Πρασίνων και 17΄ του εκπροσώπου του SPD.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock