Πολιτική

«ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ» το καράβι! Η χθεσινή «ΒΟΜΒΑ» Τσιόδρα δεν έπεσε τυχαία – ΒΙΝΤΕΟ

Οι πολιτικοί μετράνε αντίστροφα…

Πανικό προκαλεί στην κυβέρνηση, η μελέτη-«βόμβα» των Τσιόδρα και Λύτρα που είχε κρυμμένη στο συρτάρι της από τον περασμένο Μάιο.

Αναφέρει πως υπάρχει ποσοστό θνητότητας 87% στους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ!

Τι έλεγε ο πρωθυπουργός, ενώ η έρευνα ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ;;;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από δύο περίπου εβδομάδες, απαντώντας στην αντιπολίτευση για το θέμα αυτό, είχε πει πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για θνητότητα εκτός ΜΕΘ και ζήτησε εάν υπάρχουν στοιχεία να κατατεθούν.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ότι η εν λόγω μελέτη των καθηγητών Λύτρα και Τσιόδρα, εμπεριέχει στοιχεία από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι και τον Μάϊο του 2021, γεγονός που σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης, γνώριζε ήδη από τον περασμένο Μάιο.

 

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ. Λύτρα, ότι “Εγώ και ο κύριος Τσιόδρας θα ήμασταν υπόλογοι εάν δεν δίναμε τα αποτελέσματα της ανάλυσής μας σε αυτούς, εάν δεν τους ενημερώναμε” και συμπληρώνει ότι “Εμείς είμαστε Καθηγητές Δημόσιας Υγείας και κοινοποιήσαμε τα αποτελέσματα εκεί που έπρεπε, ως οφείλαμε.

Πέρα από τον προβληματισμό που δημιουργεί το γιατί η Κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψη της τα στοιχεία αυτά, δημιουργείται και το ερώτημα γιατί η έρευνα δημοσιεύτηκε τώρα.

Ο κ. Λύτρας ισχυρίζεται πως αυτό οφείλεται στην διαδικασία και τον έλεγχο που μία επιστημονική έκδοση επιβάλλει για τις δημοσιεύσεις που φιλοξενεί. Έτσι πέρασε διάστημα πλέον των 5 μηνών για να δημοσιευτεί στην Scandinavian Journal of Public Health, η εν λόγω μελέτη.

 

Πάντως ουδέποτε έγινε αναφορά από κανέναν σχετικά με τα στοιχεία της έρευνας! Ακόμη και ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας στις ελάχιστες εμφανίσεις του σε επιστημονικές ημερίδες δεν αναφέρθηκε σε αυτήν.

Συγκυριακά, η δημοσίευση προκάλεσε έναν ακόμη πονοκέφαλο στον πρωθυπουργό καθώς η Κυβέρνηση βρίσκεται προ των ευθυνών της σχετικά με την κατάσταση στο ΕΣΥ -από όπου πέταξαν τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ενώ και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν- και φυσικά με τον μεγάλο αριθμό θανάτων.

Το καράβι δείχνει να βουλιάζει και τηλέ-ειδικοί μάλλον δεν θέλουν να βουλιάξουν μαζί του και ως εκ τούτου αποκάλυψαν ΔΗΜΟΣΙΩΣ την έρευνα, η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! Οι μέρες της αφθονίας τελειώνουν κάποτε για όλους… με πρώτους τους πολιτικούς, που πλέον μετρούν αντίστροφα. Τουλάχιστον στην Ελλάδα!

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ, Δ. ΚΟΥΒΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ «ΒΟΜΒΑ» ΤΣΙΟΔΡΑ:

 

«Με βάση τα στοιχεία της δημοσιευμένης μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα η διαχείρηση της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα, ήταν η αιτία του πλήθους των θανάτων που χαρακτηρίζουν πλέον την χώρα μας.

Τι τελικώς συνέβη, σε αδρές γραμμές:

 1. Πλήρης απουσία πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και επομένως αδυναμία κατ´ οίκον φροντίδας των νοσούντων (και όχι μόνο COVID19), για την θεσμοθέτηση της οποίας, μόνος σχεδόν, από την πρώτη μέρα, αγωνιούσα.
 2. Αδιαφορία και παράκαμψη των θεσμών για την υγεία (ΕΟΦ, ΚΕΣΥ, Επιτροπή Αξιολόγησης).
 3. Αδυναμία έκδοσης σοβαρών διαγνωστικών και κυρίως θεραπευτικών πρωτόκολλων για κάθε στάδιο νόσησης
 4. Αδιαφορία εισαγωγής των μόνων ελπιδοφόρων μέσων αντιμετώπισης της πανδημίας (θεραπευτικά αντισώματα), που από πέρυσι το Νοέμβριο, πρώτος ανέφερα δημοσίως και υποστήριξα σθεναρά, λοιδορούμενος!
 5. ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ στα ΑΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΩΣ εγκεκριμένα εμβόλια
 6. Αδυναμία παροχής δευτεροβάθμιας αντιμετώπισης των νοσούντων
 7. Αδυναμία αντιμετώπισης των, αθρόα προσερχομένων ασθενών, στα νοσοκομεία ώστε να αντιμετωπιστούν σωστά (ΜΕΘ, φαρμακευτικές αγωγές, προσωπικό)
 8. Άκριτη, αδικαιολόγητη, αντιεπιστημονική, τιμωρητική και εκδικητική δίωξη και εκτοπισμός των ανεμβολίαστων υγειονομικών από τις θέσεις ευθύνης τους που οδηγεί σε απόλυτη κατάρευση το ετοιμόρροπο σύστημα υγείας.
 9. Παραπληροφόρηση και κατατρομοκράτηση του πληθυσμού μέσω των δωροδοκηθέντων ΜΜΕ.
 10. Αστόχαστα και άνευ σχεδιασμού και νοήματος Lockdowns
 11. Καταστροφή της οικονομίας
 12. Υπερβολικά μεγάλη αύξηση της θνησιμότητας (πέραν ίσως του 20%), με/από Covid και άσχετων με την ίωση ή τον εμβολιασμό συνανθρώπων μας
 13. Αδυναμία φαρμακοεπαγρύπνησης του αδικαιολόγητου, μαζικού, υποχρεωτικού, απρογραμμάτιστου και ανεύθυνου εμβολιασμού
 14. Απώλεια εμπιστοσύνης στην επιστήμη του πληθυσμού, με φίμωση, περιθωριοποίηση και δίωξη των αντικειμενικών Γιατρών και Επιστημόνων.
 15. Απαξίωση του πολιτικού και νομικού συστήματος
 16. Πλήγματα στις ελευθερία, στη δημοκρατία, στη διαφάνεια, και στον πολιτισμό μας
 17. Καλλιέργεια του μίσους μεταξύ των πολιτών, διχασμός και κατάρευση του κοινωνικού ιστού.
  Δεν ξέρω τι άλλο περιμένουμε να δούμε!!!

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger