Κόσμος

Βρετανία: Σε ετοιμότητα οι ένοπλες δυνάμεις για την κρίση των καυσίμων

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θέτει σε ετοιμότητα τις ένοπλες δυνάμεις, στο πλαίσιο ευρύτερων μέτρων για τη διαχείριση της κρίσης στην αλυσίδα εφοδιασμού, που οδήγησε σε ελλείψεις καυσίμων στα πρατήρια, εξαιτίας αγορών πανικού εκ μέρους των αυτοκινητιστών.

Η απόφαση για την κινητοποίηση των ενόπλων δυνάμεων ακολουθεί την εκτεταμένη έλλειψη οδηγών φορτηγών που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα εφοδιασμού για τους εμπόρους λιανικής και τα εστιατόρια κατά τους λίγους τελευταίους μήνες, με συνέπεια σημαντικές ποσότητες καυσίμων να μη φτάνουν στα πρατήρια εφοδιασμού.

Μία προειδοποίηση για ελλείψεις στα καύσιμα στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας οδήγησε σε αγορές πανικού, με μεγάλες ουρές αυτοκινήτων να περιμένουν για ώρες προκειμένου να εφοδιαστούν με καύσιμα και είχε αποτέλεσμα την έλλειψη καυσίμων στους σταθμούς ανεφοδιασμού σε πόλεις σε όλη τη Βρετανία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock