Κόσμος

«Βρυχάται» το Ιράν κατά ΗΠΑ και Ισραήλ για στρατιωτικά γυμνάσια προσομείωσης επίθεσης

Απειλές ότι θα «πληρώσουν βαρύ τίμημα» έρχονται από το Ιράν μπροστά σε πληροφορίες που θέλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ να σχεδιάζουν στρατιωτικά γυνάσια προετοιμάζοντας το έσχατο σενάριο καταστροφής των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων εφόσον η διπλωματία αποτύχει.

«Το να προσφέρουν στους στρατιωτικούς διοικητές τις συνθήκες για να δοκιμάσουν ιρανικούς πυραύλους σε πραγματικούς στόχους θα κοστίσει στους επιτιθέμενους βαρύ τίμημα» σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Nournews, που συνδέεται με το κορυφαίο σώμα ασφαλείας του Ιράν και επικαλείται στρατιωτικό αξιωματούχο που δεν κατονομάζει.

Ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε την Πέμπτη στο πρακτορείο Reuters πως Αμερικανοί και Ισραηλινοί στρατιωτικοί αρχηγοί αναμένεται να συζητήσουν πιθανές στρατιωτικές ασκήσεις προετοιμασίας για το χειρότερο σενάριο της καταστροφής ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων εάν η διπλωματία αποτύχει και οι ηγέτες των χωρών τους το ζητήσουν.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock