Επικαιρότητα

Βόλος: Θα υπερασπιζόταν σήμερα στο δικαστήριο τον άνθρωπο που σκότωσε τη μητέρα του πριν 12 χρόνια

Έπαιζε θέατρο για 12 χρόνια. Κι ενώ είχε σκοτώσει τη μητέρα του δικηγόρου του, έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μάλιστα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κάλεσε για να τον υπερασπιστεί και πάλι ως δίκηγορος του και στη δεύτερη δολοφονία που είχε διαπράξει.

Με απίστευτο θράσος σήμερα μάλιστα θα εμφανιζόταν στο εφετείο όπου θα έπρεπε να διεξαχθεί μία δική του για παλιά υπόθεση εμπρησμού και στο πλάι του θα είχε και πάλι το δικηγόρο του παίζοντας για μία ακόμη φορά θέατρο, αφού είχε σκοτώσει την ίδια του τη μητέρα.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν είναι πράγματι τραγικά. Και ίσως το πιο τραγικό απ’ όλα είναι ότι, όπως αποκαλύπτεται, ο ίδιος ο δικηγόρος ήταν αυτός που είχε υποψιαστεί ότι ο πελάτης του μπορεί να ήταν και ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής από τη μητέρα του.

Όταν συνελήφθη ο 39χρόνος για την δολοφονία της νονάς του με 42 μαχαιριές, ο διάλογος που ακολούθησε μέσα στο γραφείο των αξιωματικών της ασφάλειας Βόλου πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock