ΕνημέρωσηΟικονομία

Προνόμια και δώρα από το πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μέσω της εφαρμογής OPAP Store App

Μια νέα, συναρπαστική, ψηφιακή εμπειρία προσφέρουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ στους παίκτες, μέσω του OPAP Store App. Οι πελάτες απολαμβάνουν τα παιχνίδια σε μια νέα διάσταση και με λίγα βήματα στην οθόνη του κινητού τους, παίρνουν το παιχνίδι στα χέρια τους. 

Εντός της εφαρμογής, οι παίκτες βρίσκουν το πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσα από το οποίο μπορούν να κερδίσουν κουπόνια εξαργύρωσης, αλλά και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα στα αγαπημένα τους παιχνίδια. Παράλληλα, όσοι έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα, συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες προσφορές και κληρώσεις.

Μενέλαος Κουλούρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κέρκυρα

«Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες μπορούν να σκανάρουν τα δελτία για να δουν αν έχουν κερδίσει. Το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μοιράζει προνόμια και δώρα στους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Επίσης, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των επιβραβεύσεων τους στο πρόγραμμα, από όπου και αν βρίσκονται», τονίζει ο Μενέλαος Κουλούρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κέρκυρα.

«Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κοινού»

Σύμφωνα με τον κ. Κουλούρη, «η ανταπόκριση του κοινού στο πρόγραμμα είναι πολύ μεγάλη, καθώς η διαδικασία τόσο για την εγγραφή, όσο και για τη συμμετοχή είναι γρήγορη και εύκολη. Χαρακτηριστικό είναι πως το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μοίρασε 13,2 εκατ. ευρώ σε free vouchers μέσα στο 2023 και έδωσε τη δυνατότητα σε περίπου 740.000 εγγεγραμμένους χρήστες να διεκδικήσουν περισσότερα από 670 δώρα στις μηνιαίες και εβδομαδιαίες κληρώσεις».

«Κάθε σκανάρισμα δελτίου αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή»

Όσον αφορά στη διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», ο κ. Κουλούρης εξηγεί: «Κάθε φορά που παίζει κάποιος ένα παιχνίδι, σκανάρει το δελτίο ή τον λαχνό του μέσω της εφαρμογής. Έτσι παίρνει μέρος στις κληρώσεις του προγράμματος και διεκδικεί κουπόνια εξαργύρωσης, καθώς και άλλα δώρα. Κάθε σκανάρισμα δελτίου αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα παιχνίδια των καταστημάτων ΟΠΑΠ και όσα προσφέρονται από την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock