Κόσμος

Βόρεια Μακεδονία: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λόγω παραίτησης Ζάεφ

Απομακρύνεται, επί του παρόντος τουλάχιστον, το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς οι αρχηγοί και εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν και εξασφαλίζουν στην κυβέρνηση πλειοψηφία στη Βουλή επιβεβαίωσαν σε συνάντηση με τον υπό παραίτηση πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ ότι η πλειοψηφία είναι σταθερή και τάχθηκαν κατά των πρόωρων εκλογών στη χώρα.

Σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης σημειώνεται ότι όλοι οι εταίροι της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας παρίσταντο στη συνάντηση που έλαβε χώρα χθες, Δευτέρα, και εξέφρασαν τη στήριξή τους στην κυβέρνηση.

«Επιβεβαιώθηκε από κοινού ότι η Βόρεια Μακεδονία και οι πολίτες της χώρας δεν χρειάζονται πρόωρες βουλευτικές εκλογές και ότι τέτοιες εκλογές απλώς θα οδηγούσαν τη χώρα σε κρίση, πολιτική, οικονομική, κοινωνική και ασφάλειας, και θα λειτουργούσαν επίσης ως τροχοπέδη στη διαδικασία ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης της Βόρειας Μακεδονίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock