Τρόπος Ζωής

Γάμος Ζέιν στο Μονακό: Χλιδή, πυροτεχνήματα και η Ρίτα Όρα δίπλα σε Βίσση – Ρέμο

Ο… γάμος της χρονιάς έγινε το Σάββατο (02.10.2021) στο Μονακό!

Ο Σάμι Ζέιν παντρεύτηκε Λόρεν Φαν Μπέρκελ και ο γάμος τους που έγινε στο Μονακό τα είχε όλα: χλιδή, λαμπερούς καλεσμένους, ακόμη και τη Ρίτα Όρα που τραγούδησε για τους νεόνυμφους.

Βεγγαλικά, ορχήστρες, χορεύτριες, διακόσμηση πολλών εκατομμυρίων, ηχηρά ονόματα προσκεκλημένων από όλο τον πλανήτη συνέθεσαν το σκηνικό του γάμου και της γαμήλιας δεξίωσης.

Ανάμεσα στους Έλληνες που βρέθηκαν στο Μονακό για το γάμο της οικογένειας Ζέιν ήταν η Άννα Βίσση με τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου.

 

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η Ρίτα Όρα που διασκέδασε τους προσκεκλημένους με τις μεγάλες επιτυχίες της…

Στη γαμήλια δεξίωση τραγούδησαν και η Άννα Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο.

Μια ιστορία αγάπης

Η ιστορία αγάπης της Λόρεν και του Σάμι ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο Regent’s του Λονδίνου το 2013. Ο Σάμι πρωτοαντίκρισε τη Λόρεν στο προαύλιο, σε ένα από τα διαλείμματα και από εκείνη τη στιγμή έβαλε στόχο να κατακτήσει την καρδιά της. Δεν ήταν εύκολο όμως. Στην πραγματικότητα, απέτυχε οικτρά τις πρώτες φορές, καθώς η Λόρεν δεν ανταποκρίθηκε αμέσως.

Τη δεύτερη χρονιά παρακολουθούσαν το ίδιο μάθημα και ο Σάμι έκανε ακόμα μία προσπάθεια. Αυτήν τη φορά όμως δοκίμασε μια διαφορετική, λιγότερο διακριτική προσέγγιση: Αποφάσισε να την πλησιάσει φέρνοντας την καρέκλα του όλο και πιο κοντά της.

Έπειτα από μερικές εβδομάδες, στη διάρκεια των οποίων μοιράστηκαν έξυπνα αστεία και ήρθαν πιο κοντά (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ο Σάμι κέρδισε τη Λόρεν με τα αστεία του και εκείνη αποφάσισε τελικά να του δώσει μια ευκαιρία. Ακολούθησε ένα αδέξιο πρώτο ραντεβού στο «Winter Wonderland», που όμως πέτυχε. Ο γάμος επισφράγισε τον έρωτά τους.

To άρθρο Γάμος Ζέιν στο Μονακό: Χλιδή, πυροτεχνήματα και η Ρίτα Όρα δίπλα σε Βίσση – Ρέμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock