Επικαιρότητα

Γέλια ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ στον «αέρα»: «Εδώ τουλάχιστον δεν έχουμε διαδηλώσεις, βλέπετε τι γίνεται έξω» – Έχουν δίκιο τελικά; ΒΙΝΤΕΟ

Θυμάστε τι είχε πει ο Μητσοτάκης πρόσφατα στο CNN; Δεν αντιδρά ο Έλληνας!

Την…άκρη για τον μη εμβολιασμό εκατομμυρίων Ελλήνων παρά την συστηματική πλύση εγκεφάλου και τα εκβιαστικά κορωνομέτρα προσπαθούσαν να βρουν στο στούντιο του Mega σήμερα το πρωί.

Τρεις δημοσιογράφοι και ένας “ειδικός”, ο πνευμονιολόγος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, απέρριψαν ξανά την ευθύνη στο…ανεξέλεγκτο ίντερνετ στο οποίο αναπτύσσονται (πράγματι) αρκετές θεωρίες συνωμοσίας.

«Είναι μόνο συνωμοσιολογικοί οι λόγοι;», ρωτάει ένας εκ των δημοσιογράφων αναφερόμενος στους λόγους που δεν εμβολιάζονται οι Έλληνες.

«Τώρα δηλαδή τι πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που έχει ένα μυστικό που δεν το έχουμε οι υπόλοιποι και ξέρει ότι του κάνει καλό να μην εμβολιαστεί; Τι άλλο να’ναι; Δυστυχώς το ίντερνετ που έχει πάρα πολλά καλά έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε μία χώρα 10εκατ. γιατρών».

Εκείνη την ώρα παρενέβη ο παρουσιαστής της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο», κάνοντας μια διαπίστωση που έφερε -από ότι θα παρατηρήσετε- κύμα ανακούφισης στο πάνελ:

«Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Βλέπετε τι γίνεται στη Γερμανία. Τουλάχιστον, ξέρετε κάτι, εδώ βγάζουμε όλο τον θυμό μας μέσα από ένα πληκτρολόγιο! Έξω βλέπετε τι γίνεται με τις διαδηλώσεις και τις πορείες και τα επεισόδια έτσι; Εδώ τουλάχιστον δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα».

Η συζήτηση πήγε απευθείας στους λεγόμενους “θεματοφύλακες του Συντάγματος”:

«Εμ κι αυτοί δεν πρόλαβαν να ξεμυτίσουν και τους μποσουριάσανε»:

 

Αυτό μας φέρνει στο μυαλό την πολύ πρόσφατη συνέντευξη Μητσοτάκη, στην οποία έδωσε διαπιστευτήρια, στο CNN.

Είχε καταλήξει στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα:

«Έχουμε πολύ περιορισμένες διαδηλώσεις και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι».

 

Την ίδια στιγμή στην Ευρώπη συμβαίνουν τα εξής:

 

 

πηγη

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock