ΕνημέρωσηΠολιτική

Γεραπετρίτης για Εξεταστική Επιτροπή: Η ΝΔ δεν θα υποβάλει δεύτερη πρόταση

Δείγμα πολιτικού καιροσκοπισμού χαρακτήρισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διαφημιστική δαπάνη για τον κορωνοϊό και τις δημοσκοπήσεις ο Γιώργος Γεραπετρίτης και σχολιάζοντας την άρνηση διεύρυνσης του πλαισίου έρευνας από το 2015 επεσήμανε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από τη ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να ελέγξει μόνο τη δική του περίοδο και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας απαντώντας στον Αλεξη Τσίπρα και διευκρίνισε ότι η πλειοψηφία δεν θα καταθέσει δική της πρόταση.

«Ο πρωθυπουργός σέβεται την πρότασή σας και δεν θα υποβάλει δεύτερη πρόταση», είπε και διαμήνυσε ότι η ΝΔ θα είναι παρούσα στην εξεταστική που θα συγκροτηθεί. «Θα είμαστε εκεί παρόντες. Θα κληθούν όλοι οι μάρτυρες από όλους τους χρονικούς ορίζοντες. Θα υπάρχει μία πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης, όπως την επιθυμούμε όλοι εμείς, το αποδείξαμε στη Συνταγματική αναθεώρηση και το αποδεικνύουμε και σήμερα», επεσήμανε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο διεύρυνσης του χρόνου έρευνας μόλις συγκροτηθεί σε σώμα η επιτροπή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock