Κόσμος

Γερμανία: Πρόσκληση του SPD σε Πράσινους και Φιλελεύθερους για συνομιλίες

Πρόταση στους Πράσινους και τους Φιλελεύθερους να ξεκινήσουν συνομιλίες ακόμη και αυτή τη βδομάδα, απέστειλε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD), το οποίο αναδείχθηκε νικητής με μικρή διαφορά, στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής στη Γερμανία.

Οι Πράσινοι και οι Φιλελεύθεροι (FDP), που απέχουν πολύ μεταξύ τους σε πολλά θέματα, έχουν δηλώσει ότι θα διεξάγουν προκαταρκτικές συνομιλίες μεταξύ τους προκειμένου να εξετάσουν πιθανές συμβιβαστικές προτάσεις, προτού ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις είτε με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) είτε με τους Συντηρητικούς.

Την Τρίτη το πρωί, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD, Ρολφ Μίτσενιχ, δήλωσε ότι χαιρετίζει την πρωτοβουλία των δύο μικρότερων κομμάτων να εξομαλύνουν τις διαφορές τους, αλλά εξακολουθεί να θέλει να μιλήσει αυτήν την εβδομάδα με τους πιθανούς εταίρους σε έναν τριμερή συνασπισμό.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock