Τρόπος Ζωής

Γιάννης Αϊβάζης: Έμεινα επτά ημέρες στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού, είναι ύπουλος ιός

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλά για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και τις δύσκολες επτά μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο. Επίσης αναφέρεται στην Μαρία Κορινθίου και διερωτάται: υπάρχει άνθρωπος που να μην ποθεί την Μαρία Κορινθίου;

Ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την νοσηλεία του στο νοσοκομείου λόγω κορονοϊού. «Έμεινα επτά ημέρες στο νοσοκομείο.

Είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Είχα έντονο πονοκέφαλο και ανέβασα πυρετό. Έπεσε το οξυγόνο μου και δυσκολευόμουν πολύ να αναπνεύσω», αποκάλυψε ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ πρόσθεσε πως στο νοσοκομείο δεν επιτρεπόταν να τον επισκεφθεί κανείς και ήταν μόνος του!

«Διασωληνώθηκε άνθρωπος στο διπλανό κρεβάτι από μένα. Κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό παραπάνω από μισή ώρα», δίνοντας μία εικόνα για το τι συμβαίνει στις κλινικές COVID.

Για τη Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε πως πέρασε δύσκολες στιγμές με πολύ αγχος όταν νόσησε εκείνη και το παιδί τους, δηλώνοντας πως ήταν εμβολιασμένος και ουσιαστικά αυτό τον προστάτεψε σε μεγάλο βαθμό.

«Είμαι πολύ τυχερός που εμβολιάστηκα. Δεν ξέρω τι θα είχα πάθει αν δεν είχα κάνει εμβόλιο.

Οι υπόλοιποι στο δωμάτιο ήταν ανεμβολίαστοι».

Για την σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε μαζί 14χρονια. Υπάρχει άνθρωπος που να μην ποθεί τη Μαρία Κορίνθιου;

Νιώθω ερωτευμένος και πολλά περισσότερα για τη Μαρία πλέον της έχω πει χωρίζουμε. Και η ατάκα της είναι «αποκλείεται»!». λέει αναφέροντας στιγμές της προσωπικής τους ζωής.

To άρθρο Γιάννης Αϊβάζης: Έμεινα επτά ημέρες στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού, είναι ύπουλος ιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock