ΕνημέρωσηΠολιτική

Θεοδωρικάκος: Δώρα σε τροχονόμους – Το μεγάλο ευχαριστώ στην αστυνομία

Δώρα σε τροχονόμους πρόσφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε τους αστυνομικούς στο σύνολό τους, για τον αγώνα που δίνουν νυχθημερόν ώστε να παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες της χώρας. 

Ειδικότερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βρισκόμενος στο Σύνταγμα όπου μοίρασε δώρα σε τροχονόμους που εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας είπε μεταξύ άλλων:

«Τηρήσαμε και φέτος το πατροπαράδοτο έθιμο, προσφέροντας ένα συμβολικό δώρο στην τροχονόμο που ρυθμίζει την κυκλοφορία στην πλατεία Συντάγματος και στο πρόσωπο της, λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, αγωνίζονται νυχθημερόν, πολλές φορές σε πολύ δύσκολες συνθήκες, για να προσφέρουν στους πολίτες ασφάλεια στην πατρίδα μας, τους ευχαριστούμε. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά στους άνδρες και στις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock