Τρόπος Ζωής

Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση: Θα είναι πάντα μέσα μας, είπε με δάκρυα στα μάτια

Ένας από τους ανθρώπους που έζησαν τις τελευταίες στιγμές του Πάνου Νάτση, ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μαζί ήταν σε γενέθλια φίλης τους λίγες ώρες πριν ο 31χρονος ηθοποιός σκοτωθεί σε τροχαίο.

Ο Πάνος Νάτσης ήταν ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», ενώ πρωταγωνιστούσε και στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Με δάκρυα στα μάτια, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια του Πάνου Νάτση το βράδυ της Κυριακής (30.01.2022), μιλώντας στο κοινό που βρέθηκε στο θέατρο Ήβη για να παρακολουθήσει την παράσταση «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη».

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας.

Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καπουτζίδης, συγκινώντας τους πάντες.

To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση: Θα είναι πάντα μέσα μας, είπε με δάκρυα στα μάτια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock