Υγεία & Διατροφή

ΓΛΕΝΤΙ από «τηλέ-ειδικό: Δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι με την Όμικρον – Να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ, vid

Όποιος του πίστεψε πως θα πάρει την ζωή του πίσω, τώρα βλέπει τι έρχεται…

Περιοριστικά μέτρα όπως κλείσιμο σχολείων και κέντρων διασκέδασης πρότεινε ο ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ισχυριζόμενος ότι ο συνδυασμός των μεταλλάξεων Δέλτα και Όμικρον του κορωνοϊού δεν σταματά με τίποτα άλλο παρά με περιορισμό των ανθρώπινων επαφών.

«Αυτή την στιγμή θα ήταν σοφό και πολύ καλό να κλείσουν πχ τα σχολεία, να μπουν ορισμένες περιορισμοί. Κάθε πράγμα που γίνεται τώρα, θα γλιτώσει δεκαπλάσια ή εκατονταπλάσια κρούσματα τον Ιανουάριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εκτίμησε πως αν για παράδειγμα κλείσουν τα σχολεία θα κοπούν 1.500 με 2.000 κρούσματα την ημέρα και γι αυτό «κάποιος πρέπει να το δει πιο σοβαρά τώρα, με τη γνώση που έχουμε ότι η Όμικρον δεν σταματά με τίποτα».

Ο τηλέ-ειδικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον ρυθμό των εμβολιασμών στη χώρα μας επεσήμανε ωστόσο ότι και ο ίδιος ο ΠΟΥ με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τα εμβόλια δεν αρκούν για την ανάσχεση του πανδημικού κύματος, καλώντας να κλείσουν και τα κέντρα διασκέδασης.

Με την Όμικρον, πρόσθεσε, δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοιπροκαλώντας νέο σοκ στους εμβολιασμένους!

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock