ΕνημέρωσηΠολιτική

Δημόσιο: Τι περιλαμβάνει νέο σύστημα αξιολόγησης που παρουσίασε ο Μάκης Βορίδης

Ευθεία σύνδεση της αξιολόγησης της απόδοσης με τους στόχους σε επίπεδο προϊσταμένων αλλά θέσπιση ενός νομοθετικού πλαισίου με την οποία σύμφωνα με τους νομοθέτες, επαναπροσδιορίζεται η στόχευση του συστήματος αξιολόγησης, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο που παρουσίασε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου. Οι δε στόχοι, θα αναρτώνται σε ειδική πλατφόρμα.

Οι προωθούμενες αλλαγές στηρίζονται σε τρεις άξονες. Καταρχάς, στην αξιολόγηση της απόδοσης. Σύμφωνα με τους επιτελείς της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, επιδιώκεται η δημιουργία ενός αποτελεσματικού, αντικειμενικού και, κυρίως, ρεαλιστικού και απολύτως εφαρμόσιμου συστήματος αξιολόγησης.

Στην αιχμή του βρίσκονται αφενός η αξιοποίηση των ετησίων σχεδίων δράσης και η διασύνδεσή τους με τη διοικητική στοχοθεσία σε επίπεδο προϊσταμένων, ώστε να αποτελούν την κύρια παράμετρο αξιολόγησης των προϊσταμένων. Αφετέρου δίδεται έμφαση στη διαμόρφωση αναπτυξιακών πλάνων και εστιασμένων εκπαιδευτικών δράσεων με στόχο τη βελτίωση της ατομικής και, συνεκδοχικά, της οργανωσιακής απόδοσης του υπαλλήλου και την αποτελεσματικότητα της ομάδας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock