Επικαιρότητα

Δισεκατομμύρια θάνατοι;;; Τι ακριβώς ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;; «ΦΩΤΙΕΣ» ανάβει νέο επιστημονικό ΒΙΝΤΕΟ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

O Dr Shankara Chetty είναι γιατρός με επιστημονικό υπόβαθρο στην γενετική, την προηγμένη βιολογία, την μικροβιολογία και την βιοχημεία.

Ζει και εργάζεται στην Νότια Αφρική, όπου επίσης περιέθαλψε πάνω από 8000 ασθενείς από το C 19 χωρίς νοσηλεία ή θάνατο για τους ασθενείς.

Μιλά για τα εμβόλια και λέει τρομακτικά πράγματα:

 

«Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει καταστροφολογία, ότι υπάρχει καταναγκασμός.

Αλλά πρέπει να κατανοήσουμε το γιατί. Γιατί γίνεται αυτό; Τώρα το πιο σημαντικό που πιστεύω πως πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι το παθογόνο που προκαλούσε όλους τους θανάτους στην ασθένεια covid -χρησιμοποιώ την φράση ”ασθένεια covid” επειδή στην πραγματικότητα δεν έχουμε απομονώσει τον κορωνοϊό που την προκαλεί…..-  αλλά στην ασθένεια covid το παθογόνο είναι η πρωτεΐνη-ακίδα κι η πρωτεΐνη-ακίδα είναι που το εμβόλιο προορίζεται να παράξει μέσα στο σώμα σου.

Έτσι, αν έπρεπε να σας δώσω τη γνώμη μου, η πρωτεΐνη-ακίδα είναι μια απ’ τις πιο τεχνητές τοξίνες ή δηλητήρια που έχει φτιάξει ποτέ ο άνθρωπος…

Και ο στόχος αυτής της τοξίνης είναι να σκοτώσει δισεκατομμύρια χωρίς κανείς να το παρατηρήσει!!!!!!

Συνεπώς, είναι ένα δηλητήριο με ατζέντα. Τώρα, έχουμε έναν κατασκευασμένο ιό και ένα υποχρεωτικό εμβόλιο που ακολουθεί το ένα το άλλο.

Έτσι, βασικά αυτό που φαίνεται να αποκαλύπτεται εδώ είναι ότι κατασκεύασαν έναν ιό και του φόρτωσαν πάνω του αυτό που ονομάζεται πρωτεΐνη-ακίδα.

Στην αρχή, η πρωτεΐνη-ακίδα πυροδοτεί μια αλλεργική αντίδραση κι η αλλεργική αντίδραση αν δεν αντιμετωπιστεί προκαλεί θάνατο.

(…)

Στα νοσοκομεία επιβάλλονται πρωτόκολλα, ώστε να πετύχουν θανάτους και βλάβες, προκαλείται φόβος και η ανθρωπότητα ωθείται προς την μαζική πληροφόρηση. Έτσι, απομακρύνουμε όλη την πίστη που έχουμε, όλη την ελπίδα, απομονώνουμε τους ανθρώπους…

Έχουμε παρασυρθεί να σκεφτόμαστε ότι το να παραδώσουμε όλες μας τις ελευθερίες θα είναι το βέλτιστο για μας…

Το παιχνίδι που έπαιξαν με αυτόν τον κατασκευασμένο ιό ήταν για να δικαιολογήσουν τον εμβολιασμό του πλανήτη….

Τώρα, ο εμβολιασμός του πλανήτη θα μας εκθέσει στην πρωτεΐνη-ακίδα για μια μακρύτερη χρονική περίοδο».

 

Και τι είχε αφήσει να εννοηθεί η ανθρωπολόγος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ;;; Πρέπει να εξοντωθούν 7 δις άνθρωποι για να ζήσει ο πλανήτης!

Θυμηθείτε και αυτό το βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger