Επικαιρότητα

Δραματική Πpoειδoπoiηση Αρνιακού: «Έρχεται νέα ιστορική χιονοθύελλα. Αυτό το χιόνι το σημερινό δεν είναι τίποτα». ΩΧ, ΑΜΑΝ ! Κι έχουμε ΑΚΟΜΑ Γιαμιωτάκη

Σήμερα ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» χαρακτήρισε σαν πρόλογο του χιονιού την χιονόπτωση που έχει ξεκινήσει στο κέντρο της Αθήνας. Αναφερόμενος στην ένταση και τον όγκο του χιονιού…. που επιφυλάσσει η κακοκαιρία Ελπίς και για το κέντρο της πρωτεύουσας είπε χαρακτηριστικά πως: «Αυτό το χιόνι δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα έρθει».

 

Χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Γιάννης Καλλιάνος έδωσε τα στατιστικά στοιχεία για τη πιθανότητα χιόνοστρωσης στις περιοχές της Αττικής, μιλώντας και για τις ελάχιστες θερμοκρασίες.
Ο μετεωρολόγος τόνισε πως η συγκεκριμένη κακοκαιρία θα μείνει στην Ιστορία. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν πρέπει να γίνεται λόγος για το… αν θα χιονίσει αλλά για το πού θα το στρώσει. Ο μετεωρολόγος έδωσε τα τελευταία στοιχεία για την κακοκαιρία και τόνισε συγκεκριμένα πως θα χιονίσει τη Δευτέρα σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Ελάχιστες θερμοκρασίες για Τρίτη και Τετάρτη
Νομός Φλώρινας : -20°C
Νομός Τρικάλων : -16°C
Νομός Δράμας : -15°C
Νομός Φωκίδας : -13°C
Νομός Αττικής : -5°C
Πιθανότητα για χιονόστρωση
Γλυφάδα: 60%
Πειραιάς: 70%
Σύνταγμα: 85%
Μαρούσι: 100%
Κηφισιά: 100%
Διόνυσος: 100%
Εθνική οδός – Μαλακάσα: 100%
Εθνική οδός – Μαρτίνο: 100%.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock