Υγεία & Διατροφή

ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Έλληνα καθηγητή στο Ισραήλ για τις ΔΟΣΕΙΣ των εμβολίων – ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ;;;

«Πάγωσαν» οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, άκρως σημαντικά αυτά που είπε – Τρεχάτε ποδαράκια τους…

Ο Έλληνας καθηγητής νευροανοσολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Hadassah στην Ιερουσαλήμ, Δημήτρης Καρούσης, πέταξε ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ στην ΕΡΤ, καθώς μίλησε για κίνδυνο μακροχρόνιων παρενεργειών αλλά και ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ του ανοσοποιητικού λόγω των πολλών και συχνών δόσεων εμβολίου.

Μιλώντας στην Δημόσια Τηλεόραση αλλά και προσφάτως σε ιατρικό μέσο ενημέρωσης, παρότι στήριξε την τρίτη δόση, ανέφερε πως θα πρέπει να μελετηθούν με προσοχή όλα τα δεδομένα και να ληφθούν υπόψη όλες οι μορφές των μηχανισμών ανοσίας προτού ληφθούν αποφάσεις για τις ενισχυτικές δόσεις εμβολίου και την χρονική τους απόσταση από τις προηγούμενες.

«Κάποιοι ανοσολόγοι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, έχουμε κάποιες επιφυλάξεις για τα πολύ μικρά διαστήματα που μεσολαβούν μεταξύ δόσεων. Κατά πόσο αυτό είναι αναγκαίο ή μπορεί να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ», σημείωσε στην ΕΡΤ.

«Δηλαδή τι εννοείτε;;;», ρώτησε ταραγμένος ο δημοσιογράφος.

«Οι πολύ συχνές δόσεις εμβολιασμού μπορεί να ενέχουν μεγαλύτερους κινδύνους για αυτοάνοσες αντιδράσεις. Αυτή ήταν η επιφύλαξη των ανοσολόγων», απάντησε ο καθηγητής, λέγοντας πως στο Ισραήλ δίνουν πρώτα τα εμβόλια σε υγειονομικούς, πειραματίζονται με άλλα λόγια, ώστε να τα δώσουν μετά στο ευρύ κοινό.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο!

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο καθηγητής είχε τονίσει την σημασία της μη ειδικής πρωτογενούς ανοσίας, που αποτελεί βασική άμυνα του οργανισμού απέναντι σε κάθε παθογόνο αίτιο, διατυπώνοντας ανησυχίες για πιθανή αποδυνάμωσή της από τις συχνές ενισχυτικές δόσεις. Το ίδιο συμβαίνει, όπως εξηγεί, με την υπερβολική χρήση αντιβιοτικών:

«Το γεγονός ότι πάνω από το 90% όσων μολύνονται με τον κορωνοϊό το περνάνε ήπια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πρωτογενή ανοσία. Για να δημιουργηθούν ειδικά αντισώματα χρειάζονται τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Επομένως όσοι έχουν περάσει την ασθένεια σε 2 και 3 εβδομάδες και ανάρρωσαν ή είχαν πολύ ήπια συμπτώματα, το έκαναν λόγω της πρωτογενούς ανοσίας. Γιατί όμως αυτή πολλές φορές δεν δουλεύει καλά; Γιατί έχουμε κάνει μεγάλη χρήση αντιβιοτικών, έχουμε πολλή ακτινοβολία, πάρα πολύ στρες και έχουμε ελαττώσει την πρωτογενή ανοσία. Έτσι κι αν τώρα δίνουμε συνεχώς ερεθίσματα και έτοιμα αντισώματα με τους εμβολιασμούς σε υπερβολικό βαθμό, θα αρχίσει να ατροφεί η πρωτογενής ανοσία».

 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και iatronet

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger