Τρόπος Ζωής

Μαίρη Μηνά: Πάγωσα όταν ήρθε η εγκυμοσύνη, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ

“Είμαι σίγουρη ότι φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη” δηλώνει η Μαίρη Μηνά.

Για την περίοδο της πρώτης της εγκυμοσύνης και τον ερχομό της κορούλας της μίλησε η Μαίρη Μηνά, το απόγευμα της Κυριακής, όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά στο τελευταίο επεισόδιο για το 2023 της εκπομπής “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ. 

“Πριν γίνω μαμά σκεφτόμουν “αχ τι ωραία” και αυτό και εκείνο. Όταν όμως έμεινα έγκυος, γιατί από εκεί ξεκινάει η μητρότητα για μένα, όχι μόνο όταν έρχεται το παιδί στον κόσμο, έλεγα στην μητέρα μου “γιατί δεν με προειδοποίησες; Γιατί δεν μου είπες; Γιατί δεν με προστάτευσες;”.

Για μένα ήταν μια δύσκολη περίοδος αυτή της εγκυμοσύνης. Εννοώ όλη αυτή η ορμονική έξαρση και το ότι δεν ήταν κάτι που το είχαμε προγραμματίσει, επειδή δεν είμαι και γω άνθρωπος της αλλαγής αλλά μ’ αρέσει πολύ να έχω τον έλεγχο στα πράγματα.

Και αν επέλθει μια αλλαγή, θα την έχω επιλέξει και θα την έχω μελετήσει. Ακόμα και αν πάω όμως τυχοδιωκτικά, θα είναι δική μου απόφαση” εξομολογήθηκε αρχικά η γοητευτική ηθοποιός.

“Αυτό όμως δεν ήταν καθόλου. Θέλαμε κάποια στιγμή να γίνουμε γονείς αλλά δεν ξέραμε ότι θα είναι αυτή στιγμή. Όταν ήρθε λοιπόν, εγώ πάγωσα, μούδιασα.

Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και μαζί με όλο αυτό το ορμονικό και τις δικές μου προβλέψεις για για το μέλλον, όλα αυτά με πελάγωσαν.

Φλέρταρα πάρα πολύ, δεν ξέρω αν συναντήθηκα κιόλας, με την επιλόχειο κατάθλιψη. Είμαι σίγουρη ότι φλέρταρα πάρα πολύ μαζί της”.

“Στον ερχομό της κόρης μου άλλαξε κάπως το τοπίο γιατί μετατοπίστηκε όλη η προτεραιότητα και έγινε μια βουτιά από όλο αυτό το εγωκεντρικό πράγμα σε εκείνην” υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Μαίρη Μηνά στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

To άρθρο Μαίρη Μηνά: Πάγωσα όταν ήρθε η εγκυμοσύνη, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock