ΕνημέρωσηΠολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πάνω από 230.000 πολίτες έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, η οποία διεξάγεται ομαλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της Χαριλάου Τρικούπη, η συμμετοχή στις εκλογές έχει ξεπεράσει αυτή του 2017, αφού μέχρις στιγμής έχουν ψηφίσει πάνω από 230.000 πολίτες. Μάλιστα, με απόφαση της Επιτροπής Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ), η εκλογική διαδικασία πήρε παράταση μιας ώρας. 

Την παράταση της διαδικασίας, εξαιτίας της αυξημένης πέραν του αναμενομένου προσέλευσης των μελών και φίλων της παράταξης, είχε ζητήσει νωρίτερα ο υποψήφιος για την προεδρία και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Με το αίτημα αυτό συμφώνησε και ο επίσης υποψήφιος Νίκος Ανδρουλάκης. Για το λόγο αυτό, ξεκίνησε να συνεδριάζει στις 17:00 η Επιτροπή Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ), προκειμένου να αποφασίσει ενδεχόμενη παράταση της διαδικασίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock