Επικαιρότητα

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης ΟΑΕΔ-Google – Περίπου 10.000 οι αιτήσεις

Λήγει σήμερα, Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, στις 23:59, η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο νέο διαδικτυακό «πρόγραμμα κατάρτισης για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή» για 4.000 ανέργους, ενώ έχουν ήδη υποβληθεί περίπου 10.000 αιτήσεις.

Ο ΟΑΕΔ και η Google Ελλάδας, ως μέλη της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση, συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος, την επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν για τους ανέργους και περιλαμβάνει διαδικτυακή σύγχρονη κατάρτιση διάρκειας 35 ωρών, που θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα δύο εβδομάδων, στις βασικές αρχές επιχειρηματικότητας, προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο και να ξεκινήσουν μία νέα βιώσιμη νεοφυή επιχείρηση (start-up).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock