Τρόπος Ζωής

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έχω δεχθεί body shaming – Με έχει συνεπάρει ο Σπύρος Δημητρίου

Στις άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως τα εφηβικά της χρόνια και το body shaming που έχει δεχθεί στο σχολείο, αναφέρθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την καριέρα της, την καθημερινότητά της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και την παχυσαρκία.

«Έχω την τύχη και τη χαρά να υπάρχει ένα κοινό που αγαπά τα τραγούδια μου μέσα από το Live άσχετα με το τι θα παίξει στο ραδιόφωνο», ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την ανταπόκριση που λαμβάνει από τον κόσμο ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της παλαιότερα. «Η παχυσαρκία ήταν ένα κομμάτι που φανερώνει ότι υπάρχει ένα κομμάτι συναισθηματικής έλλειψης. Δυστυχώς στο σχολείο το να είναι ένα παιδί με παραπάνω κιλά δεν περνά απαρατήρητο. Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, ντρεπόμουν. Μετά άρχισα να προσπαθώ να φέρω τους άλλους στη θέση μου. Δεν τα έλεγα στους γονείς μου όμως αυτά», υπογράμμισε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη. «Γελάω όταν λένε στον πατέρα μου ότι είναι μπαμπάς της Ελεωνόρας. Τον κοροϊδεύω, σε εκείνον αρέσει όμως. Το μεγάλο του ατού για μένα είναι ότι έχει να κάνει την επικοινωνία του με τον κόσμο παράλληλα με τη μουσική. Πάντα το προτιμούσα σε σχέση με την σκέτη πρόζα. Με τον πατέρα μου έχουμε διαφορετικής ποιότητας χιούμορ. Ο πατέρας μου είναι αρκετά καυστικός, μπορεί να γίνει καυστικός και ο άλλος να μη νιώσει άβολα. Έχω περισσότερη αδυναμία στον πατέρα μου αλλά έχω περισσότερα κοινά με την μητέρα μου» είπε. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Για το ρεπερτόριό της και το που τοποθετεί τον εαυτό της μουσικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Έχω πληρώσει το τίμημα το ότι από μικρή επέμενα να έχω ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο. Το έχω πληρώσει και θετικά και αρνητικά. Στην αρχή δεχόμουν πολύ αυστηρή κριτική από ανθρώπους του χώρου γι΄ αυτό. Προβληματίστηκα με αυτό γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ορίσεις λίγο τι είσαι αλλά δε μου αρέσουν οι ταμπέλες».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Για την παρουσία της στο Voice: «Έγινε η πρόταση όταν τελείωνα την περιοδεία και δεν είχαν χρόνο να τη σκεφτώ. Νομίζω ότι κάποια πράγματα, αν κάτσω να τα πολυσκεφτώ δεν είναι η ώρα τους να γίνω. Στην πρώτη χρονιά και στο πρώτο γύρισμα δυσκολεύτηκα που έπρεπε να κόψει κάποιον. Αλλά είναι ένα παιχνίδι. Θα ανησυχούσα για το κοινό μου, αν ένιωθα ότι έμπαινα κάπου και με κάποιος τρόπο πάθαινα μετάλλαξη και πρόσβαλα ανθρώπους. Νιώθω ότι δεν έθιξα κανέναν. Ενδεχομένως και να ξαναπήγαινα, τώρα έχω μια εμπειρία. Δε θα είναι ποτέ η ίδια πρόταση και μπορεί να πω πιο εύκολα το ναι ή το όχι».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Τέλος, αποκάλυψε τι τραγουδάει και τι χορεύει με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου στο σπίτι. «Ο Σπύρος ακούει πάρα πολλά πράγματα ανάλογα με τη διάθεσή του. Η μουσική παίζει ρόλο στην καθημερινότητά του. Μπορεί να βάλει ένα ποτό στο σπίτι και να χορέψει. Εγώ είμαι λίγο πιο κλειστή, αλλά με έχει συνεπάρει» είπε για τον σύζυγό της και αποκάλυψε πως στη σκηνή είναι περισσότερο εκδηλωτική απ΄ ότι στην καθημερινότητά της.

«Ο γάμος μου ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα. Δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ γιατί δεν είχε έρθει ένας άνθρωπος που θα με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Είχα όμως σαν όνειρο να βρω έναν άνθρωπο που θα συμπορευτώ… Ο γάμος μας έγινε πολύ γρήγορα. Είναι αλήθεια πως μου είπε ο Σπύρος την ατάκα “έχεις καταλάβει ότι είμαστε μαζί;”, Θυμάμαι την πρόταση γάμου, ήταν χωρίς δαχτυλίδι αλλά με άλλο κόσμημα. Ο μπαμπάς μου έχει όνειρο να γίνει παππούς, ίσως και εγώ το έχω αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζει…»

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έχω δεχθεί body shaming – Με έχει συνεπάρει ο Σπύρος Δημητρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock