Τρόπος Ζωής

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο γάμος, ο Σταμάτης Κραουνάκης και το Voice

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησ εγι αόλα. Μίλησε από καρδιάς για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της.

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη νεκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε και για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου.

«Ο γάμος ακόμη είναι κάτι πολύ καινούργιο στη ζωή μου, το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να μάθω τις αντοχές μου και να δω τα όριά μου.

Είναι κάτι πολύ ζωντανό για μένα. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αν τον σκότωνε από τον πρώτο χρόνο, θα ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα», ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τον γάμο της.

Για το ξεκίνημά της ως ηθοποιός, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε μεταξύ άλλων: «Το θέατρο με βοήθησε, θεώρησα ότι θα με βοηθήσει γενικώς με το τραγούδι, αλλά τελικά το θέατρο άνοιξε τους ορίζοντές μου, το αγάπησα πολύ όπως αγάπησα και τον κόσμο γύρω από το θέατρο.

Στην ουσία μου έδωσε ένα νόημα και ένα μονοπάτι για το που θέλω να κινηθώ. Μετά ήρθε το τραγούδι στον δρόμο μου. Ευγνωμονώ τα πάντα που έγινε έτσι όλο αυτό».

Για τη συνεργασία της με το The Voice, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Όταν μου έγινε η πρόταση ήμουν θετική από την αρχή, γρήγορα έγινα όλα. Όταν πήγα φοβήθηκα πάρα πολύ την μεγάλη έκθεση που θα είχα τηλεοπτικά.

Ξαφνικά θα έμπαινα μέσα στα σπίτια των ανθρώπων και ένιωθα ότι ίσως μπορεί να… ενοχλώ. Δεν με νοιάζει η κριτική των ανθρώπων, με ενδιαφέρει, αλλά δεν με βάρυνε αυτό. Απλά το ότι έμπαινα σε έναν καινούργιο κόσμο για μένα και θα ήθελα να ήμουν εντάξει», παραδέχτηκε.

Νέο ξεκίνημα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μέσα από τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli)

To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο γάμος, ο Σταμάτης Κραουνάκης και το Voice δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock