ΕνημέρωσηΠολιτική

Ανδρουλάκης από Ιωάννινα: Στόχος το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να γίνει κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης από τα Ιωάννινα όπου βρέθηκε την Κυριακή (22/10) απηύθυνε κάλεσμα αγώνα ώστε η παράταξη να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή και νικηφόρα δύναμη στις επερχόμενες ευρωεκλογές, με στόχο το κόμμα του να γίνει κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Είμαστε ξανά εδώ, ενωμένοι δυνατοί, η δημοκρατική παράταξη συνεχίζει δυναμικά, σταθερά, τη ανοδική της πορεία» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του στη θεματική εκδήλωση «Παιδεία και ανισότητες» που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα Γιάννενα και εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για τα αποτελέσματα των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αλαζονεία και τόνισε πως οι πολίτες, στον δεύτερο γύρο των εκλογών έστειλαν καθαρό μήνυμα, ότι θέλουν τοπική αυτοδιοίκηση που να είναι δίπλα στον πολίτη, που να συζητά και να ανοίγει δημοκρατικό διάλογο για την αξιοποίηση των ταμείων ανάκαμψης, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και όχι αυτοδιοίκηση με πελατειακή λογική.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ άνοιξε τον διάλογο για την Παιδεία από την Ήπειρο, και όπως είπε ο κ. Ανδρουλάκης, μαζί με στελέχη και βουλευτές θα επισκεφτεί κάθε γωνιά της χώρας, γιατί «η Παιδεία έχει κοινωνικό πρόσημο».

«Η Παιδεία, για μας είναι ένα πολύ κρίσιμο ζήτημα για την κοινωνία μας. Σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει και εξελίσσεται, η επένδυση στην εκπαίδευση αποτελεί την καταλυτική προϋπόθεση για να οικοδομήσουμε με ασφάλεια μία δημοκρατική και ανοιχτή κοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock