Υγεία & Διατροφή

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ πείτε αλεύρι! Ο Καπραβέλος έριξε «ΡΟΥΚΕΤΑ» – Πως τον ΞΕΤΙΝΑΖΟΥΝ ξένοι επιστήμονες – ΒΙΝΤΕΟ

Πόσο θα αντέξει ακόμα αυτή η κοινωνία με αυτά που ακούει…

«Ο κορωνοϊός μας έχει ξεγελάσει όλους, έχει αλλάξει την εικόνα, παρακάμπτει και τα εμβόλια άρα η ανοσία πλέον απομακρύνεται, βλέπουμε ότι οι παραλλαγές απαιτούν νέα εμβόλια, επομένως η ανοσία αγέλης δεν είναι εφικτή στο άμεσο διάστημα και οι μεταλλάξεις θα είναι συνεχώς μπροστά μας», είπε ο Νίκος Καπραβέλος, σχολιάζοντας την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα, μη αναφέροντας το γεγονός, το οποίο επικαλούνται επιστήμονες πως το ήπιας μορφής στέλεχος του ιού θα επιφέρει ανοσία της αγέλης, με την πανδημία να τελειώνει.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο τηλέ-ειδικός διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, τόνισε επιπλέον: «Εμείς από την άλλη διαθέτουμε καλύτερα όπλα όπως τα αντιικά φάρμακα που χορηγούνται στις πρώτες ημέρες για να αποτρέψουν την εξέλιξη της νόσου και παράλληλα υπάρχουν 50 ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο που ασχολούνται με νέα πολυδύναμα εμβόλια που θα πιάνουν και τις μεταλλάξεις (ΝΕΑ ΕΒΜΟΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)».

Ουδεμία αναφορά στα μονοκλωνικά και στις τόσες θεραπείες που προσφέρονται! Η Ελλάδα, ενώ όλο και περισσότερες χώρες χαλαρώνουν τα μέτρα θέλει να ΞΕΣΤΟΚΑΡΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ και ως εκ τούτου, αυτά πρέπει να ειπώνονται από τους τηλέ-ειδικούς.

Κορυφαίοι επιστήμονες και καθηγητές σε όλον τον κόσμο αναφέρουν πως ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από την όμικρον και η καλύτερη λύση είναι η φυσική ανοσία και η ανοσία της αγέλης.

Ενδεικτικά:

Καθηγητής Granot στο Πανεπιστήμιο Ariel:

 

Ιολόγος Dr Malone, βασικός δημιουργός των mRNA:

 

Ιατρός Dr Marty Makary, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στην Βαλτιμόρη:

 

Afshine Emrani, καρδιολόγος και Επιστημονικός Διευθυντής στο «Los Angeles Heart Specialists»:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock