ΕνημέρωσηΟικονομία

Ενδιάμεσες εκπτώσεις – Κορκίδης: Υποτονική η κίνηση – Να καταργηθούν, δεν συγκινούν κανέναν

Υποτονική ήταν η αγοραστική κίνηση σήμερα, πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εκπτώσεων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, Βασίλη Κορκίδη.  

«Όπως αναμενόταν, με ή χωρίς μέτρα, η αγοραστική κίνηση ήταν υποτονική» σχολίασε ο κ. Κορκίδης, σχετικά με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, μετά και την επιβολή των νέων μέτρων στους ανεμβολίαστους για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού.

«Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και πρέπει να καταργηθούν. Δεν συγκινούν πλέον κανένα, ούτε εμπόρους, ούτε καταναλωτές. Όσοι άνοιξαν αυτήν την Κυριακή αμφιβάλλω εάν η είσπραξη κάλυψε τα έξοδα τους. Όμως οι έλεγχοι για τα έκτακτα μέτρα είναι πολύ αυστηροί, οι παραβατικές επιπτώσεις τιμωρητικές και πρέπει να αποφευχθούν, πρόστιμα, αναστολές λειτουργίας, συλλήψεις και κυρίως αυστηρότερα μέτρα», σημείωσε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock