Επικαιρότητα

Βέροια: «Λιποθύμησα στο τιμόνι, χάθηκα τελείως» λέει ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε δύο γυναίκες

Συγγνώμη ζητά ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε δύο γυναίκες μια 21χρονη και μια 68χρονη σε στάση λεωφορείου στη Βέροια.

όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου λέει ο ίδιος και κατάλαβε τι είχε συμβεί ότανείδε αιμόφυρτη τη νεαρή γυναίκα.

«Κάποια στιγμή ένιωσα μια ζαλάδα. Πρόλαβα να σκεφτώ να σταματήσω δεξιά στο γήπεδο αλλά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, χάθηκα τελείως».

«Ξύπνησα αφού έφτασα στη στάση. Λιποθύμησα. Όταν είδα το κοριτσάκι κάτω, πέθανα. Δεν υπάρχουν λόγια. Ο Θεός να δίνει δύναμη στις οικογένειές τους. Ό,τι κι αν πω εγώ, δεν… Μακάρι να μπορούσα να κάνω οτιδήποτε» λέει ο οδηγός μιλώντας στον Alpha μέσα από το νοσοκομείο.

Ο οδηγός λεωφορείου περιγράφει το περιστατικό αναφέροντας:

«Καθώς πλησίαζα, δεν είδα το αυτοκίνητο από απέναντι. Ξαφνικά βλέπω το αυτοκίνητο να χτυπάει στη στάση τις γυναίκες. Λέω ”τι γίνεται;”. Έχω πάθει ένα σοκ. Κατέβηκα να ψάξω τη δεύτερη γυναίκα, πήγαινα γύρω γύρω από την στάση, δεν μπορούσα να την βρω και λέω ”τι έγινε; μήπως είδα μία γυναίκα;”. Έτρεχε πάρα πολύ, χτύπησε με πολλή δύναμη».

Σε βάρος του 64χρονου οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση του δυστυχήματος, καθώς και ο πλήρης ιατρικός του έλεγχος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με το τραγικό συμβάν αναφέρεται:

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

»Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock