ΕνημέρωσηΟικονομία

Συντάξεις: Ολοκληρώνεται ο συμψηφισμός των επιπλέον ποσών που πιστώθηκαν τον Μάρτιο του 2023

Με την καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου, που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Ιανουαρίου 2024, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία συμψηφισμού των επιπλέον ποσών που καταβλήθηκαν λανθασμένα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων που τον Μάρτιο του 2023.

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του ο e-ΕΦΚΑ επισημαίνει ότι οι συνταξιούχοι που επηρεάστηκαν από την παραπάνω αστοχία είχαν προσωποποιημένη πληροφόρηση εντός του ίδιου μήνα (3/2023) μέσα από την ανάρτηση των μηνιαίων εκκαθαριστικών σημειωμάτων τους στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ. Στα σημειώματα αυτά αναφερόταν ρητώς το υπερβάλλον ποσό, που καταβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό υπερβάλλον ποσό, που πληρώθηκε τον Μάρτιο του 2023, ανερχόταν στα 15,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή κατά μέσο όρο 26 ευρώ ανά συνταξιούχο, ενώ η συντριπτική πλειονότητα των συνταξιούχων αυτών έλαβαν επιπλέον ποσά από 0,1 ευρώ έως 50 ευρώ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock