Υγεία & Διατροφή

Επίσημο σχέδιο ΑΠΟΛΥΣΗΣ των ανεμβολίαστων υγειονομικών! Βγάζουν στο δρόμο χιλιάδες οικογένειες – ΒΙΝΤΕΟ

Καταληκτική ημερομηνία η 31/3.

Αποφασισμένη να ΑΠΟΛΥΣΕΙ τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς του ΕΣΥ είναι η κυβέρνηση, κάτι που είχε προϊδεάσει ήδη από τον Δεκέμβριο ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Θυμίζουμε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα τίθενται αυτομάτως σε αναστολή με βαρύτατα πρόστιμα για όσους (κυρίως ιδιώτες) εξακολουθούν να παρέχουν υπηρεσίες.

Το κράτος και τα «φίλα προσκείμενα» σε αυτό ΜΜΕ μας λένε ότι ο αριθμός των υγειονομικών σε αναστολή είναι μόνο 6.500, κάτι που ωστόσο αμφισβητείται από τους ίδιους τους επαγγελματίες της υγείας.

Ως ημερομηνία-ορόσημο για την απόλυσή τους αναφέρεται η 31 Μαρτίου, καθώς μέχρι σήμερα η αναστολή των ανεμβολίαστων έχει προσωρινό χαρακτήρα.

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού ωστόσο, με την κυβέρνηση, παρά τις φωνές για τέλος της πανδημίας αυτή την άνοιξη, να επιμένει στην ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ της συμπεριφορά:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock