Υγεία & Διατροφή

Επιστολή-καταπέλτης του Σωτήρη Βασιλείου που είχε δημόσια αντιπαράθεση με τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο

Εγκληματική και δόλια η μη συμπλήρωση των κίτρινων καρτών για τις παρενέργειες των εμβολίων

Η εφημερίδα «δημοκρατία», πιστή στον ειλικρινή και ανοιχτό διάλογο, παρουσιάζει την επιστολή που έστειλε ο διευθυντής Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, ο οποίος από την 1η Σεπτεμβρίου έχει τεθεί σε αναστολή, εξαιτίας της άρνησής του να εμβολιαστεί.

Στη μακροσκελή του επιστολή ο κ. Βασιλείου, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη δημόσια αντιπαράθεσή του με τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς, υπερασπίζεται τις επιλογές του, επιτίθεται εκ νέου στη κυβέρνηση και την επιτροπή, στηλιτεύοντας πολιτικές επιλογές και αποφάσεις, και ζητά να υπάρξει επιτέλους διαφάνεια στο ζήτημα των εμβολίων.

 

Αναλυτικά η επιστολή:

«Οι ήρωες υγειονομικοί του χθες… κίνδυνος για τη δημόσια υγεία του σήμερα». Είναι γνωστό ότι στον δημόσιο διάλογο που προηγήθηκε της απόφασης αναστολής -με το αιτιολογικό ότι οι ανεμβολίαστοι αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία σε σχέση με τους εμβολιασμένους- αποδείξαμε με επιχειρήματα ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι παντελώς ψευδής!

Εν τάχει, θυμίζουμε τα εξής:

Για τη μετάλλαξη Δέλτα οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν. Οταν, δε, μολύνονται, έχουν το ίδιο ιικό φορτίο στον ρινοφάρυγγα με τους ανεμβολίαστους, άρα μεταδίδουν το ίδιο! Αυτό επιβεβαιώνεται, πλέον, διεθνώς, καθώς τα breakthrough περιστατικά (εμβολιασμένοι που νοσούν) αυξάνονται συνεχώς και σε κάποιες περιπτώσεις οι νοσούντες εμβολιασμένοι ξεπερνούν σε αριθμό τους ανεμβολίαστους! Οι κυριότερες αιτίες του φαινομένου είναι δύο. Πρώτον, η μειωμένη κάλυψη των εμβολίων για τη μετάλλαξη Δέλτα. Ενώ για το αρχικό στέλεχος του ιού η αποτελεσματικότητα των εμβολίων άγγιζε το 95%, για τη μετάλλαξη Δέλτα τα εμβόλια καλύπτουν περίπου το 40% των εμβολιασμένων!

Δεύτερον, η περιορισμένη διάρκεια κάλυψης των εμβολίων, καθώς τα επίπεδα των προστατευτικών για τη νόσο αντισωμάτων που προκαλεί ο εμβολιασμός διαρκούν περίπου έξι με οκτώ μήνες, όπως αναφέρουν και οι δημιουργοί του εμβολίου. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει πως οι πρώτοι εμβολιασθέντες θα πρέπει σήμερα να θεωρούνται ανεμβολίαστοι! Συνυπολογίζοντας, επίσης, ότι οι πρώτοι που έλαβαν το εμβόλιο είναι ομάδες υψηλού κινδύνου και ηλικιωμένοι, εύκολα αντιλαμβανόμαστε τον κίνδυνο που διατρέχουν με το πέρας της εμβολιαστικής τους κάλυψης.

Πιο επικίνδυνη, ακόμα, είναι η ψευδής αίσθηση ασφαλείας που τους δίνει το γεγονός του πρότερου εμβολιασμού τους. Θεωρούμε, δε, εγκληματικό το γεγονός ότι οι ομάδες αυτές υψηλού κινδύνου δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως ότι πλέον μένουν άοπλοι απέναντι στον φονικό ιό, ούτε και τους συστήθηκε να υποβληθούν στο μεσοδιάστημα σε έλεγχο των
επιπέδων των εξειδικευμένων για τη νόσο αντισωμάτων, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ίδια τους η ζωή!

Η σπουδή των ιθυνόντων να παρουσιάσουν τον εμβολιασμό ως πανάκεια οδήγησε σε εσκεμμένη απόκρυψη των σημαντικών αυτών στοιχείων από τους πολίτες, που, όπως προείπαμε, η τακτική αυτή θα μπορούσε να εξελιχθεί δυνητικά σε θανατηφόρο για κάποιες ομάδες ασθενών! Εκεί, όμως, που ισοπεδώνεται κάθε έννοια ιατρικής λογικής, είναι όταν οι κάθε λογής δοκησίσοφοι τηλεαστέρες αρνούνται να αναγνωρίσουν τη φυσική ανοσία!
Αρκεί να αναφέρουμε πως δεκάδες μελέτες που βλέπουν εσχάτως το φως της δημοσιότητας δείχνουν με εμφατικό τρόπο την πολλάκις μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και κάλυψη από τη φυσική ανοσία, έναντι εκείνης των εμβολίων. Παρά ταύτα, οι νοσήσαντες υγειονομικοί βρίσκονται ακόμη σε καθεστώς αναστολής και, μάλιστα, με καταγεγραμμένους υψηλούς τίτλους αντισωμάτων!

Εν κατακλείδι και σύμφωνα με τα ανωτέρω, για τη μετάλλαξη Δέλτα του ιού, η Πολιτεία όφειλε να αντιμετωπίζει ως πιθανούς μεταδότες της νόσου τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Οι, δε, νοσήσαντες, με καθαρά ιατρικά κριτήρια, θα έπρεπε να θεωρούνται οι ασφαλέστεροι όλων, τόσο ως προς την πιθανότητα
επανανόσησης όσο και ως προς αυτήν της μετάδοσης του ιού!

Εμβολιασμός παιδιών

Παγιώνεται πλέον η αντίληψη ότι η πλειοψηφία των παιδιών νοσεί ήπια και αυτό αποδεικνύεται από όλες τις πρόσφατες μελέτες, που συγκεκριμένα δείχνουν:

1. Το ποσοστό των παιδιών που χρειάζονται νοσηλεία λόγω λοίμωξης από τον ιό SARS-CoV-2 κυμαίνεται από 0,1%-1,9%.

2. Η θνητότητα κυμαίνεται από 0,001%-0,004% περίπου ίδια με αυτήν της γρίπης (εμβολιάζουμε τα παιδιά για τη γρίπη;).

3. Το 40% των παιδιών που θα μολυνθούν δεν θα παρουσιάσουν κανένα σύμπτωμα! (πρόσφατη βρετανική μελέτη).

Πέραν, λοιπόν, των παιδιών που παρουσιάζουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και θα πρέπει να εμβολιαστούν (κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του θεράποντος παιδιάτρου), κανένα άλλο παιδί, κατά τη γνώμη μας, δεν θα πρέπει να εμβολιαστεί! Η πεποίθησή μας ενισχύεται και από τα εξής:

1. Τα εμβόλια είναι υπό δοκιμή και αμφισβητούνται από ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων, έχει ήδη καταγραφεί πληθώρα βραχυπρόθεσμων παρενεργειών (μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, θρομβώσεις και αιφνίδιοι θάνατοι) και οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες παραμένουν άγνωστες!

2. Τα εμβόλια παρέχουν βραχύβια προστασία (πόσες δόσεις θα κάνουμε στα παιδιά;).

3. Κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των παρενεργειών!

4. Οι λοιμωξιολόγοι και οι κατασκευαστές των εμβολίων έχουν το ακαταδίωκτο, άρα θεωρούνται ανεύθυνοι!

5. Το επιχείρημα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού των παιδιών, ώστε να δημιουργηθεί τείχος ανοσίας, δεν ευσταθεί γιατί:

α. Ο ιός μεταλλάσσεται

β. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν

γ. Η προστασία από το εμβόλιο έχει μειωθεί αισθητά για τη μετάλλαξη Δέλτα.

Έχοντας υπʼ όψιν τα προαναφερθέντα προβλήματα των εμβολίων σε σχέση με τη μετάλλαξη Δέλτα, όπως, επίσης, και το γεγονός πως γινόμαστε μάρτυρες ενός νέου πανδημικού κύματος, είναι απαραίτητο να εστιάσουμε στις τρέχουσες θεραπείες της νόσου.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στα:

– Μονοκλωνικά αντισώματα. Τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά όταν χορηγηθούν στα αρχικά στάδια της νόσου (μία ενδοφλέβια χορήγηση ), πριν ο ασθενής
παρουσιάσει υποξυγοναιμία!

– Η μπαρισιτινίμπη, ένας αναστολέας JAK, φάρμακο που χορηγείται σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα και η τοσιλιζουμάμπη, επίσης αντιρευματικό φάρμακο, αναστολέας της IL6.

Και τα δύο πήραν επείγουσα έγκριση για χορήγηση σε βαρέως πάσχοντες από Covid-19 που παρουσιάζουν υποξυγοναιμία. Σημειώνουμε ότι η ιβερμεκτίνη, η υδροξυχλωροκίνη και η κολχικίνη, που χορηγούνται για τη νόσο σε διαφορά κέντρα, δεν έχουν ξεκάθαρη θεραπευτική δράση. Περιμένουμε, λοιπόν, την άμεση προμήθεια από τα νοσοκομεία μας των
ανωτέρω σκευασμάτων. Με δεδομένες τις υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν, θεωρούμε ότι τα σκευάσματα αυτά με τη λελογισμένη χρήση τους θα αποβούν σωτήρια για πολλούς  ασθενείς.

Υ.Γ.

Η μη συμπλήρωση των κίτρινων καρτών για τις παρενέργειες των εμβολίων θεωρείται εγκληματική και δόλια. Εγκληματική, γιατί εκθέτει τον μελλοντικό εμβολιαζόμενο στον κίνδυνο της αποκρυβείσας παρενέργειας, και δόλια, γιατί συγκαλύπτει την παρενέργεια προς όφελος της φαρμακευτικής εταιρίας. Γνωρίζουμε πως σήμερα ζούμε σε ένα καθεστώς που παραβιάζει εξόφθαλμα παγιωμένα ανθρώπινα δικαιώματα και ότι το ολοκληρωτικό καθεστώς που μας διαφεντεύει δεν θα επιτρέψει κανέναν έλεγχο από οποιαδήποτε ανεξάρτητη αρχή, ούτε θα αποδώσει ευθύνες στους παρατρεχαμένους του, διοικητές των νοσοκομείων, για την εγκληματική αυτή αμέλεια!

Εχουμε, όμως, ιερό καθήκον απέναντι στους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους ή αποκόμισαν μόνιμες βλάβες της υγείας τους από παρενέργειες των εμβολίων, αυτές να μην εκλαμβάνονται απλά ως παράπλευρες απώλειες. Ενημερώνουμε, λοιπόν, τους ιθύνοντες, με αφορμή και τον πρόσφατο θάνατο ενός 15χρονου παιδιού, λόγω παρενέργειας του εμβολίου (που δυστυχώς δεν κατάφερε να διαφύγει από την εμβολιαστική μανία της υγειονομικής μαφίας Μητσοτάκη), πως δεν ξεχνάμε! Και όπως λέει ο Μπρεχτ: «Αυτός που δεν ξέρει την αλήθεια είναι απλά άσχετος. Αυτός όμως που την ξέρει και τη διαψεύδει είναι κάθαρμα».

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία ! Μετά τιμής,
Βασιλείου Σωτήρης
διευθυντής Μονάδας Τεχνητού Νεφρού
Γ. Ν. Εδεσσας (σε αναστολή)

newsbreak.gr

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock