Επικαιρότητα

Ζερεφός για αλλοδαπούς: «ΕΛΑΤΕ στην Ελλάδα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ»!!! Κοιτούσε η Βούλτεψη – «Σεισμός» με το ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι θα σωθεί το περιβάλλον και η ύπαιθρος, είπε ο καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, δείτε το βίντεο!!!

Άρθρο του el.gr, είχε αναφερθεί στον επίτιμο καθηγητή Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Γενικό γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών, Χρήστο Ζερεφό, αντικρούοντας με γεγονότα και ντοκουμέντα την… «θεωρία» του για την απελευθέρωση ιών, όπως δήθεν ο COVID (υπάρχουν πλέον δημοσιεύματα που δείχνουν πως κατασκευάστηκε σε εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας), που έχουν εξαφανιστεί αιώνες με αφορμή το λιώσιμο των πάγων (ΕΔΩ).

Η νέα του δήλωση όμως ξεπερνά ακόμα και τα όρια της «επιστημονικής του γνώσης», βυθίζοντας τους πάντες σε σκέψεις σε σχέση με τα κίνητρα της τοποθέτησής του, σε σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο ΓΓ Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης και η Αρχιπύραρχος Καλλιόπη Σαίνη.

Δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζερεφός:

«Σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας μας, με το πολύπλοκο ανάγλυφο, χρειάζεται επαγρύπνηση, την οποία θα έκαναν καλύτερα οι αυτόχθονες, οι τσοπάνηδες, όλοι εκείνοι που ζουν στην ύπαιθρο.

Δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν φύγει και έχουν πάει στις πόλεις.

Είναι λοιπόν μια ευκαιρία με τους πρόσφυγες, να τους πούμε: ‘Ελάτε εδώ, είμαστε όλοι άνθρωποι, αδέρφια. Έχουμε τις ίδιες αρρώστιες, τρώμε τα ίδια φαγητά (σ.σ. αυτοί δεν τρώνε χοιρινό), έχουμε τις ίδιες χαρές»

Δείτε το βίντεο και φρίξτε:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock