ΕνημέρωσηΟικονομία

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση και πότε θα την λάβουν

Επιδοτήσεις 180 εκατ. ευρώ για την αντικατάσταση παλιών ηλεκτρικών συσκευών με σύγχρονες και συμβατικών οχημάτων με ηλεκτρικά και υβριδικά έρχονται στην «καρδιά της άνοιξης». Πρόκειται για δύο ξεχωριστά προγράμματα για τα οποία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση που διεξήχθη στη Βουλή, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Σε ό,τι αφορά τη δράση για την απόκτηση νέων αποδοτικών ηλεκτρικών συσκευών, αυτή, σύμφωνα με τον υπουργό, θα αφορά ψυγεία και κλιματιστικά.

Ο Κώστας Σκρέκας έκανε επίσης γνωστό στη Βουλή, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αφορά περί τα 200.000 νοικοκυριά. To ύψος του να επιδιώκεται να ανέβει στα 100 εκατ. ευρώ, με το υπουργείο να βρίσκεται στη διαδικασία της εύρεσης των σχετικών κονδυλίων από το ΕΣΠΑ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock