Κόσμος

ΗΠΑ: Θρήνος για τα θύματα από τις σφαίρες 15χρονου μαθητή στο σχολείο του Μίσιγκαν

Βυθισμένοι στο πένθος είναι οι συγγενείς και οι συμμαθητές των παιδιών που έπεσαν νεκρά από τα πυρά 15χρονου σε σχολείο του Μίσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αγρυπνία στη μνήμη των θυμάτων πραγματοποιήθηκε στην κοινότητα Όξφορντ, την ώρα που γίνεται γνωστό πως ο μαθητής που έσπειρε το θάνατο χρησιμοποίησε το ημιαυτόματο όπλο που είχε αγοράσει ο πατέρας του λίγες ημέρες νωρίτερα.

Τραγικό θάνατο από τα πυρά του βρήκαν τρεις μαθητές –δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 17 ετών, καθώς και ένα αγόρι 16 ετών. Από τους οκτώ τραυματίες, οι επτά ήταν μαθητές, από τους οποίους δύο νοσηλεύονται με τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι. Επίσης τουλάχιστον δύο κορίτσια, ηλικίας 14 και 17 ετών τραυματίστηκαν σοβαρά στο στήθος και το ένα από αυτά έχει διασωληνωθεί.

Ο σερίφης της Κομητείας Όκλαντ, Μάικλ Μπουσάρ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κάποιες ώρες μετά το μακελειό στο Λύκειο Όξφορντ ότι οι ερευνητές της αστυνομίας δεν είναι σε θέση να εξηγήσουν τι μπορεί να προκάλεσε αυτήν την «ανείπωτη και ασυγχώρητη» πράξη βίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock