Κόσμος

ΗΠΑ: Ο φαρμακευτικός κολοσσός Johnson & Johnson «σπάει» σε δύο εταιρίες

Ο αμερικανικός φαρμακευτικός κολοσσός, Johnson & Johnson (J&J), ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι πρόκειται να διαχωρίσει τα προϊόντα υγείας ευρείας κατανάλωσης από τα φάρμακα για το υπόλοιπο των επιχειρήσεών τους προκειμένου να δημιουργήσει δύο εταιρίες εισηγμένες στο χρηματιστήριο.

Η μετοχή της J8J κέρδισε πάνω από 3,5% στη Γουόλ Στριτ στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά την ανακοίνωση αυτή και πριν από το άνοιγμα της αγοράς της Νέας Υόρκης.

«Έπειτα από μια πλήρη επανεξέταση, το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου και η διοικούσα ομάδα εκτίμησε πως ο προβλεπόμενος διαχωρισμός του τμήματος ‘Υγεία των καταναλωτών’ είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισπεύσουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς, τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες υγείας», δήλωσε ο Άλεξ Γκόρσκι, επικεφαλής της J&J, σε μια ανακοίνωση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock