Κόσμος

ΗΠΑ: Στοιχεία για απάτη από τον Όμιλο Τραμπ εντόπισε η εισαγγελία της Νέας Υόρκης

Η έρευνα της εισαγγελέως της πολιτείας της Νέας Υόρκης για τον επιχειρηματικό όμιλο του Ντόναλντ Τραμπ έφερε στο φως στοιχεία που φαίνεται να αποδεικνύουν πρακτικές φοροδιαφυγής, κυρίως υπερεκτίμηση και στη συνέχεια υποεκτίμηση ορισμένων περιουσιακών στοιχείων, ανέφεραν σήμερα, Τετάρτη, οι υπηρεσίες της Εισαγγελίας.

Σύμφωνα με έγγραφο του Ανώτατου Δικαστηρίου της πολιτείας της Νέας Υόρκης, που υπογράφει η εισαγγελέας Λέτισια Τζέιμς, ο νόμιμος ιδιοκτήτης του Ομίλου, πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, είχε «την εξουσία απόφασης σε ένα μεγάλο εύρος πρακτικών της Trump Organization, περιλαμβανομένων εσφαλμένων δηλώσεων προς τρίτους, κυρίως οικονομικούς θεσμούς και τις αμερικανικές φορολογικές αρχές (IRS)».

Η εισαγγελέας Λετίσια Τζέιμς υπογραμμίζει πως πρέπει να καταθέσουν αναφορικά με την υπόθεση οι Ντόναλντ Τραμπ και τα παιδιά του Ιβάνκα και Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock