Κόσμος

ΗΠΑ: Χειμερινή θύελλα πλήττει το ανατολικό τμήμα της χώρας με πολλά προβλήματα

Εκατομμύρια Αμερικανοί εκλήθησαν σήμερα να μείνουν ασφαλείς και να αποφεύγουν όσο το δυνατόν τις μετακινήσεις μετά το ξέσπασμα μεγάλης χειμερινής θύελλας που έπληξε τις ανατολικές ΗΠΑ, φέρνοντας χιονοπτώσεις και τον σχηματισμό πάγου και προκαλώντας διακοπές ηλεκτροδότησης και προβλήματα στις οδικές και αεροπορικές μεταφορές.

«Μια μεγάλη χειμερινή θύελλα θα πλήξει τις ανατολικές ΗΠΑ μεταξύ της Κυριακής και της Δευτέρας», είχε προειδοποιήσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS), σημειώνοντας ότι έως και 30 εκατοστά χιονιού μπορεί να καλύψουν ζώνη που εκτείνεται από το Τενεσί και την Τζόρτζια, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, ως το Βερμόντ και την πολιτεία της Νέας Υόρκης στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, συνοδεία ισχυρών ανέμων και παγωμένου υετού. Η ταχύτητα των ανέμων μπορεί να φτάσει αυτή ενός κυκλώνα στην ακτή στον Ατλαντικό, προειδοποίησε επίσης η NWS.

Πολλές πολιτείες ανέφεραν προβλήματα στους οδικούς άξονες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock