Τρόπος Ζωής

Η έγκυος Ριάνα ποζάρει στο μπάνιο της δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η τραγουδίστρια Ριάνα, η οποία δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. 

Η γοητευτική Ριάνα αυτή τη φορά δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στο μπάνιο του σπιτιού της, όπου έχει σηκώσει την μπλούζα της και δείχνει την κοιλιά της. Μόλις λίγες μέρες πριν είχε γίνει γνωστό πως η 33χρονη καλλονή είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με το σύντροφό της A$AP Rocky.

Μάλιστα, σε λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία η Ριάνα υπενθυμίζει ότι ξεκίνησε στις ΗΠΑ o Black History Month, ο μήνας αφιερωμένος σε όλους τους μαύρους.

Το νέο ποστ της Ριάνα συγκέντρωσε γρήγορα πάνω 9 εκατομμύρια like, ενώ στην ίδια ανάρτηση έχουν «ανέβει» και οι φωτογραφίες από την πρόσφατη φωτογράφιση με τον σύντροφό της στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Με αυτή τη φωτογράφιση οι δυο τους είχαν επιλέξει να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη της

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

To άρθρο Η έγκυος Ριάνα ποζάρει στο μπάνιο της δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock