Τρόπος Ζωής

Η Έμιλι Μπλαντ θα παρουσιάσει τα βραβεία του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας

Η Έμιλι Μπλαντ θα είναι παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των βραβείων του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA 2021). Η Βρετανίδα ηθοποιός έχει ξεχωρίσει για το διαχρονικό στυλ και την κομψότητά της.

Η λαμπερή βραδιά των βραβείων θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής εξήγησε γιατί επιλέχθηκε για την παρουσίαση η Έμιλι Μπλαντ. «Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στον κόσμο. Το διαχρονικό στυλ και η κομψότητά της φωτίζουν κάθε χώρο» δήλωσε ο Τομ Φορντ, πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής. «Το υπέροχο με την Έμιλι είναι ότι είναι και ευγενική και έξυπνη. Τη θαυμάζω πολύ και είμαι τόσο χαρούμενος που θα την έχουμε οικοδέσποινα της φετινής τελετής των βραβείων του CFDA», πρόσθεσε.

Μεταξύ των υποψήφιων για βραβεία είναι η Έμιλι Άνταμς για το (Bode for Bode), Πίτερ Ντου, η Κάθριν Χόλσταϊν (Khaite) και οι Τζαμίλ Μοχάμεντ (KHIRY), Μέισι Γουίλεν (Maisie Schloss), Τομ Μπράουν και οι The Olsen (The Row). Το βραβείο Συνολικής Προσφοράς Τζέφρι Μπιν θα απονεμηθεί στον Dapper Dan. Η τραγουδίστρια, ηθοποιός Zendaya θα παραλάβει το βραβείο Είδωλο της Μόδας και η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Queen’s Gambit» θα παραλάβει το νέο βραβείο Πρόσωπο της Χρονιάς.

Η ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ, η οποία έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως «The Devil Wears Prada», «The Girl on the Train», «A Quiet Place» και «Mary Poppins Returns» με τους υποψηφίους και τους τιμώμενους της βραδιάς θα γιορτάσουν τα επιτεύγματα της βιομηχανίας την περασμένη χρονιά.

Η Βρετανίδα ηθοποιός έχει κερδίσει πολλά βραβεία υποκριτικής, Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας, Σειράς, Μίνι Σειρά ή Τηλεοπτικής Ταινίας για το «Gideon’s Daughter» και βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου του Σωματείου Ηθοποιών των ΗΠΑ – για το «A Quiet Place».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock